FutbolGündem

Shakhtar Donetsk’ten Lucescu haberlerine yalanlama!..

Shakhtar Donetsk’ten Lucescu haberlerine yalanlama!.. Shakhtar Donetsk’in CEO’su Sergei Palkin, teknik direktör Mircea Lucescu’nun Galatasaray’a gideceği yönündeki iddialara sert bir dille cevap verdi…

Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk’in CEO’su Sergei Palkin, teknik direktör Mircea Lucescu’nun takımdan ayrılabileceği yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi. Radyospor’un haberine göre, ülke basınına açıklama yapan Palkin, Türk basınında yer alan haberlerin aksine Lucescu’nun görevine devam edeyeceğini vurgulayarak, “Bu yalan yanlış haberlerin nereden çıktığını bilmiyorum ama gerçek şu ki, Lucescu’nun ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Galatasaray’a veya başka bir yere gitmiyor, bizimle bir yıl daha sözleşmesi var” ifadelerini kullandı.

Türk basınında yer alan haberlerde, Roberto Mancini ile yollarını ayıracak olan Galatasaray’ın, Lucescu’ya 3 yıl için 15 milyon euro vereceği iddia edilmişti. Adı Fenerbahçe için de geçen Rumen teknik adamla son olarak Trabzonspor’un da ilgilendiği kaydedilmişti. Ukrayna ekibi ile 2015’e kadar sözleşmesi bulunan Lucescu, yıllık 3 milyon dolar alıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu