FutbolGündem

Galatasaraylı Engin Baytar ölümden döndü

NationalTurk’ün haberine göre, Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar ölümden döndü! Otomobili takla atan Engin Baytar trafik kazasını hafif sıyrıklarla atlattı.

NationalTurk’ün haberine göre, trafik kazası gece yarısı TEM Otoyolu Şekerpınar mevkisinde meydana geldi. Kocaeli’de aile ziyaretinde bulunan Engin Baytar, arkadaşının kullandığı lüks otomobille İstanbul’a dönerken virajı alamayan araç Şekerpınar civarında kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. 3 – 4 kez takla atan araçtan çıkan Engin Baytar ve arkadaşı, olay yerine gelen ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Engin Baytar trafik kazası sonrası önemli bir yara almazken kayayı duyan Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim’in yardımcısı Hasan Şaş hastaneye geldi. Hastanenin acil servisinde ayakta tedavisi yapılan futbolcuyu ziyaret eden Albayrak ve Şaş, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Hasan Şaş, Engin Baytar’a aldığı cezanın ardından izin verdiklerini belirterek “Ailesiyle Sakarya’ya gidecekti. Arkadaşının sürdüğü bir arabada taklalar atmış maalesef. Araba pert olmuş. Ama Allah’a şükür hayati tehlikesi yok. Arkadaşında da kendisinde de ufak tefek sıyrıklar var. Birazdan taburcu edilir evine götürürüz” diye konuştu.

Bu arada aracı kullanan kişinin ehliyetine bir süre önce alkollü araç kullanmaktan dolayı el konulduğu iddia edildi. Hasan Şaş bu konuda bilgisinin olmadığını söyledi.

Yönetici Abdurrahim Albayrak ise, Baytar’ın ve arkadaşının durumunun iyi olduğunu, ayakta tedavileri bittikten sonra taburcu edileceklerini kaydetti. Engin Baytar, daha sonra Yönetici Abdurrahim Albayrak ile birlikte Florya’daki Metin Oktay Tesisleri’ne götürüldü.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu