FutbolGündem

Galatasaray ‘lı Pino ‘nun menajeri Filipe Poso; Pino gitmek istemiyor

Trabzonspor maçının ardından, teknik direktör Bülent Ünder ’in bundan sonraki maçlarda Galatasaray forması giyemeyecek dediği Juan Pablo Pino ’nun menajeri Luis Felipe Poso ’dan şaşırtan bir açıklama geldi.

FIFA menajeri Poso, El Mago lakaplı Kolombiyalı oyuncu Pino ’nun temel sorununun yeteri kadar forma şansı bulamamak olduğunu söylediği Radyospor ’daki açıklamasında yapılan açıklamaların ve kulüpte yaşananların da Pino ‘nun moralini bozduğunu söyledi.

İki hafta önceki Medical Park Antalyaspor maçında oyundan alınan Pino ’nun kendisiyle ilgili verilen teknik kararlara anlam veremediğini belirten FIFA menajeri Poso, “Medical Park Antalyaspor maçında oyundan alınıyor. Fenerbahçe maçında oynatılmıyor. Oyuna alınmıyor. Çok çalıştığı halde bu uygulamanın yapılması Pino ’yu yeterince demoralize etti. Pino her zaman oynamak istiyor; ama teknik direktörü kendisine şans vermedi. Teknik kararlar Pino ’nun performansını etkiledi” dedi.

FIFA menajeri Poso; Bu koşullarda iyi performans gösteremez

Pino ’nun bu koşullarda iyi performans gösteremeyeceğini belirten FIFA menajeri Poso, “Takıma seçilmedikçe morali bozuluyor; bu koşullarda iyi bir performans zaten gösteremez. Gelinen aşama, teknik direktörün oyuncum Pino’ya bakış açısı bundan ibaret. Trabzonspor maçında da zaten morali bozuktu” şeklinde konuştu.

Galatasaray Yönetimi ’nin futbolcusu hakkında nasıl bir karar vereceğini kestiremediğini ifade eden Luis Felipe Poso şöyle konuştu; Bütün bu olanlara karşın Pino, Galatasaray’da kalmak istiyor; çünkü burada olmaktan onur duyuyor. Yetkililerin onun hakkında nasıl bir karar vereceğini bilemem.

Size şunu söyleyebilirim Pino’nun ilk tercihi Galatasaray; ama tabii ki kendisine talip olan çok fazla kulüp var. Eğer Galatasaray istemezse, Pino başka bir kulübe gider. Fakat Galatasaray ’da olmaktan memnun. Şu anda başka bir kulüpten teklif yok; ama Galatasaray git derse, o zaman Pino ’nun önünde seçenekler oluşur.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu