FutbolGündem

Galatasaraylı taraftarlardan Milliyet Gazetesi’ndeki Arda haberine büyük tepki!..

Dün gece UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan ve 1-1 biten Rennes-Atletico Madrid maçını okuyucularına duyuran Milliyet Gazetesi’nin “Arda çıktı Atletico güldü” başlıklı haber için Galatasaray taraftarları büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in sahibi olduğu Milliyet Gazetesi’ndeki haberde, “Arda çıktı Atletico güldü” başlığıyla verilen habere Galatasaraylı taraftarlar büyük tepki gösterdi. Sarı-kırmızılılar, “Gönlümüzde taht kurmuş kaptanımıza çok kötü yüklenilmiş… Acaba Arda çıktığı ana kadar çok mu kötü oynadı veya çok mu goller kaçırdı ki böyle bir başlık atılmış… Basın camiasında bir ekol haline gelmiş, neredeyse asırlık çınar olmuş Milliyet Gazetesi’ne bu başlık ve haber hiç yakışmadı” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Öte yandan Beşiktaş Postası’nın haberine göre, Milliyet Gazetesi’ndeki Guti haberine de Beşiktaşlı taraftarlar tepki gösterdi.

Beşiktaş Postası’ndaki haberi aynen yayınlıyoruz;

Milliyet Gazetesi’nin bugünkü manşetinde Guti ile ilgili olarak “Beşiktaş sahada onun umurunda mı dünya” derken biz de Beşiktaş Postası olarak soruyoruz, “Beşiktaş sahada Yıldırım Demirören nerede? (Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre Demirören Kulüpler Birliği toplantısı (!) için İstanbul’da kalmış

Beşiktaş Postası olarak Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna soruyoruz;

Guti Hernandez, İspanya’ya giderken izin aldı mı almadı mı?

Şayet izin aldıysa iznini kimden aldı?

Yoksa kendi kafasına göre mi İspanya’ya gitti?

Bu bilinmezlik varken Guti’nin Başkan Yıldırım Demirören’in gazetesi Milliyet’te manşetten verilen haberde “Beşiktaş sahada onun umurunda mı dünya!” başlığıyla duyurarak adeta ateşin içine atılması nedendir?..

Yıllarca Real Madrid bünyesin futbol oynamış Guti gibi bir profesyonel oyuncunun izin almadan asla değil ülkesine başka bir yere de gitmesi bile kolay kolay görülen bir hadise değildir… Eğer başkan Demirören, yönetim veya Carvalhal’in haberi ve izni olmadan Guti böyle bir şey yapıyorsa Beşiktaş Kulübü’nde ciddi bir disiplin zafiyeti yok mudur?

Beşiktaş Postası olarak tekrar soruyoruz; Guti’ye İspanya’ya gitmesine kim izin verdi… Eğer habersiz gittiyse bunun cezası ne olacak… Başkan Yıldırım Demirören, Basın Sözcüsü İletişim Komitesi Başkanı Kulak Burun Boğaz Mütehassısı Prof. Dr. Mete Düren veya yönetim kurulundan bir yöneticinin bu konuyu en kısa zamanda açıklamasını bekliyoruz…

Unutulmaması gereken şu ki taraftarların gönlünde büyük bir sevgiyle yer bulmuş ve Türkiye’nin içinde bulunduğu hassas günlerde ay-yıldızı öperek tüm sporseverlerden büyük takdir almıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu