GündemTransfer

Galatasaray, Atletico Madrid’in yıldızı Reyes’i renklerine bağlamak üzere!..

Galatasaray, Ceyhun Gülselam transferinin ardından gözünü Atletico Madrid’in yıldızı Jose Antonio Reyes’e çevirdi.

Galatasaray, Ceyhun Gülselam transferinin ardından gözünü yeniden Avrupa’ya çevirdi. Atletico Madrid’in yıldızı Jose Antonio Reyes’i transfer listesine alan sarı kırmızılılar, İspanyol ekibiyle pazarlıklara başladı. Ali Gürsoy’un Reyes için Atletico Madrid ile yaptığı ilk görüşme olumlu bir şekilde sona erdi.

Ali Gürsoy’un raporuna göre son kararı Ünal Aysal ve Fatih Terim verecek. Ceyhun Gülselam’ı 3 yıllığına renklerine bağlayan Galatasaray’da gözler yeniden yurtdışına çevrildi. Ntvspor.net’in haberine göre, sarı-kırmızılılar adına yurtdışında transfer çalışmalarını sürdüren isimlerden Ali Gürsoy İspanya’da önemli temaslarda bulundu. Ali Gürsoy, Atletico Madrid yöneticileriyle biraraya geldi ve Reyes için resmi tekliflerini iletti.

Reyes için son kararı Başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim verecek

Galatasaray’da Atletico Madrid’li Jose Antonio Reyes transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray’ın İspanyol kulübüyle yaptığı zirveden olumlu sonuçlar çıktı. Reyes’in transferi için maddi kararı Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve teknik kararı da Fatih Terim verecek.

Galatasaray, Reyes için Atletico Madrid ile 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Görüşmeyi yapan yönetici Ali Gürsoy, Atletico Madrid ve İspanyol yıldızın şartlarını son kez Ünal Aysal’a sunacak. Kariyerinde Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Benfıca gibi takımlar bulunan 27 yaşındaki İspanyol oyuncu, 21 kez İspanya Milli Takımı’nın formasını giydi.

İspanyol futbolunun son 10 yıldaki önemli futbolculardan Reyes’in, kulübü Atletico Madrid ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu