FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan; Aramaların şike ile ilgisi yok

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Galatasaray Kulubü’nde yapılan aramaların şike ile ilgisinin bulunmadığını açıkladı.

Sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayan aramanın ardından Türk Telekom Arena Stadı’nın önünde de hareketli saatler yaşandı. Medya mensuplarına açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu üyesi Sedat Doğan, konunun tamamen Galatasaray’ın iç işleriyle alakalı bir durum olduğunu söyledi.

Basın mensuplarının yoğun soruları karşısında zaman zaman da zor anlar yaşayan Doğan, Bülent Tulun’un daveti üzerine Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nden gelen 3 ekibin, arama yaptığını da belirterek şöyle konuştu; Yapılan aramanın şikeyle bir ilgisi yoktur. 2007 yılına ait bir belgedir. İstenilen belge de Sportif Koordinatör Bülent Tulun’un kendisindedir. O da yeni bir eve taşındığı için evi bilinmediğinden güvenlik güçlerini kendisi evine davet etmiştir.

Bizim kulüp olarak gocunacak bir durumumuz yok. Biz kulüp olarak emniyet güçlerine belgenin bulunacağı noktalara davet ettik. İlerleyen saatlerde Bülent Tulun Türk Telekom Arena’ya gelecektir. Kendisi tanık sıfatı ile burada olacaktır. Hareketli saatlerin ardından Türk Telekom Arena’ya yöneticilerden Abdürrahim Albayrak da geldi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu