DünyaFutbolGündemTransfer

Guti’den AS Gazetesi’ne ‘futbolu bıraktım’, twitter’ına ‘kariyerime Asya’da devam edeceğim’ açıklaması

Guti’den kafa karıştıran açıklama… Guti, AS Gazetesi’ne ‘futbolu bıraktım’, twitter’ına ‘kariyerime Asya’da devam edeceğim’ açıklaması yaptı.

Europa Press Online’a açıklamalarda bulunan Guti Hernandez daha fazla futbol oynamayacağını belirterek “İspanya’da çok mutluyum. Ama artık takım aramıyorum ve emekli oluyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni kız arkadaşıyla çok mutlu olduğunu da ifade eden Guti, artık yeni hayatından zevk almak için sabırsızlandığını ve çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmek istediğini söyledi.

”Guti” lakaplı İspanyol yıldız oyuncu Jose Maria Gutierrez, futbol geleceğiyle ilgili kafa karıştıran açıklamalarda bulundu.

İspanya’da yayımlanan As gazetesinin haberine göre Guti, basına yaptığı açıklamada, futbola daha fazla devam etmeme kararı aldığını söyledi. Ancak futbolcu, bu haberden kısa bir süre sonra sosyal paylaşım sitesi twitter’daki takipçilerine gönderdiği mesajla, İspanya veya bir başka Avrupa ülkesinde futbol oynamayacağını, kariyerini Asya’da sürdürebileceğini duyurdu.

Guti, 15 yıllık Real Madrid kariyerinin ardından Temmuz 2010’da Beşiktaş’a transfer olmuştu.

Real Madrid ile 5 lig, 3 Avrupa Şampiyonlar Ligi, 2 Kıtalararası Kupa, 1 Avrupa Süper Kupası, 4 İspanya Süper Kupası kazanan 35 yaşındaki Guti’nin Türkiye macerası bu ay sona ermişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu