FutbolGündem

Hıncal Uluç’tan olay çıkartacak açıklama; Ünal Aysal çift kişilikli

Hıncal Uluç’tan olay çıkartacak açıklama; Ünal Aysal çift kişilikli… Sabah Gazetesi’nin usta yazarı Hıncal Uluç son günlerde Ünal Aysal’ın yaptığı açıklamalardan sonra Galatasaray başkanı için “Midem bulanıyor, çift kişilikli” dedi.

Sabah Gazetesi’nin usta yazarı Hıncal Uluç sabahspor.com’a yaptığı değerlendirmede Galatasaray Başkanı Ünal Aysal için sert ifadeler kullandı. Sporx.com’un haberine göre, Aysal’ın kendise sorular soran Serhat Ulueren’e “Polat’tan ne menfaat sağladın” çıkışı da çok konuşuldu.

“Ünal Aysal’ın böyle bir soru sorabileceğini aklım almıyor. Tekrar söylüyorum: Aklım almıyor. Ama bunu da sorduysa eğer, “Adnan Polat’tan ne menfaat sağladı!” diye, Ünal Aysal benim için gerçekten bitmiştir. Çünkü Serhat’ın sorduğu bütün soruların altına ben de imzamı atıyorum, aynı soruları Ünal Aysal’a ben de bire bir soruyorum ve de “Adnan Polat’tan 1 milyon lira para aldım. Bunları sormak için” diyorum. Var mı diyeceğin sevgili Ünal Aysal kardeşim!..

Adnan Polat’tan 1 milyon lira aldım. Polat, ‘Aysal, Serhat’a cevap vermedi ama belki sana verir. Al bu 1 milyon lirayı’ dedi, ben de aldım. Ne menfaat karşılığı soruyorsam soruyorum. Sen Galatasaray Başkanı olarak bu soruya cevap vermek zorundasın. Çok ayıp bir şey…

Galatasaray’ın başında iki Ünal Aysal var. Bir tanesini alkışlıyorum, alkışlamaktan ellerim kızarıyor, bir tanesinin yarattığı mide bulantısını önlemek için ilaç almak zorunda kalıyorum. Bir insan bu kadar mı iki kişilikli olur!
O ikinci kişiliğin arkasında İnan Kıraç’ın gölgesinin olduğunu da tahmin ediyorum. Ben Adnan Polat’tan kaç para aldım, almadım; banka hesaplarından anlaşılır. Ama Ünal Aysal’ın İnan Kıraç’tan kaç oy aldığı… Ya da aldığını zannettiği oylar ortada… ”

– “Aykut Kocaman’ın basın toplantısında, “Bana sorabildiklerinizi umarım başkalarına da sorabilirsiniz” şeklinde bir çıkışı vardı. Terim’i hedef aldığı söylendi. Kocaman’ın serzenişi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ve tabii medya Terim’den çekiniyor mu gerçekten?

Aykut aslında çirkin bir ima yaptı. Kimi ima ettiğini gerizekalılar bile biliyor. Ama niye açık açık adını söylemedi, bilmiyorum. Söyleseydi alkışlardım. Gazetecilere, ‘Herkese karşı tarafsız olun. Gücünüzün yettikleri, yetmedikleri diye ikiye ayırmayın’ diyebilirdi, ben de o zaman ‘Sevgili Aykut, bu dediğine senin başkanın da dahil mi’ diye sorardım.
Çünkü bu tür uygulamayı açık seçik yapan, medyayı, ‘kendi adamları ve karşısındakiler’ diye bölen Aziz Yıldırım’dır!
Fatih Terim, verdiği cevapla Aykut’u resmen sahiplendi; “Benim bildiğim Aykut ima etmez, her şeyi mertçe söyler” dedi. Aykut’un buna teşekkür etmesi gerekirken, Fatih’e bir kere daha hakaret etti.

Ardından Fenerbahçe Televizyonunun yayınları başladı. Öyle anlaşılıyor ki Fenerbahçe’de birileri düğmeye basmış, Arena’daki derbiden önce ortalığı mümkün olduğu kadar gerecekler. Gerginlikten ne fayda umuyorlarsa ona yüklenecekler.

Şu ana kadar ne Galatasaray kanadında ne Fatih Terim kanadında bu oyuna gelindiğinin işareti yok. O gün inanamadım NTV’ye!.. Yarım saatte bir bu olayın patlamasını isteyen bir yayın yaptı. Her haber bülteninde, değişmeyen tek haber, görüntüleriyle, Aykut ne dedi, arkadan Fatih ne dedi, ‘Bir polemik patlak verdi, kıyamet kopuyor’ diye haber yaptılar! Yarım saatte bir… Ben de tesadüfen evdeydim. Ama hevesleri içlerinde kaldı. Fatih Terim cevap bile vermedi, “Bu mesele kapanmıştır” dedi. NTV’nin koparmak istediği kıyamet, kopmadı.

NTV de Aziz Yıldırım’a çok yakın bir televizyon olduğu için bu da “Birileri düğmeye bastı, gerginlik yaratmaya uğraşıyor” sözlerimin içinde… ”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu