FutbolGündem

Hollanda – Türkiye maçını Carlos Velasco Carballo yönetecek

Hollanda – Türkiye maçını Carlos Velasco Carballo yönetecek… A Milli Futbol Takımı’nın, 2014 FIFA Dünya Kupası grup elemesinde karşılaşacağı Hollanda maçını İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo düdük çalacak.

UEFA elit hakem kategorisinde bulunan Carballo, 2012 Avrupa Şampiyonası’nda da görev aldı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Carballo’nun bu maçta yardımcılıklarını Roberto Fernandez Alonso ve Juan Carlos Jimenez Yuste yapacak. David Borbalan Fernandez dördüncü hakem olacak. Milli Takımımızın gruptaki ilk maçı olan Hollanda-Türkiye karşılaşması 7 Eylül 2012 Cuma akşamı TSİ 21.30’da Amsterdam Arena’da oynanacak.

Estonya maçında Polonyalı hakem Marcin Borski düdük çalacak

A Milli Futbol Takımı’nın 2014 FIFA Dünya Kupası grup elemesinde İstanbul’da oynayacağı Estonya maçını Polonyalı hakem Marcin Borski yönetecek. Borski’nin yardımcılıklarını Rafal Rostkowski ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Pawel Gil de dördüncü hakem olacak.

Milli Takımımızın, 2012 yılında kendi sahasında oynayacağı ilk resmi maç olan Türkiye-Estonya karşılaşması 11 Eylül 2012 Salı akşamı TSİ 21.00’de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak. 2012 Avrupa Şampiyonası’nda dördüncü hakem olarak görev yapan Borski, Aralık 2011’deki Beşiktaş – Stoke City maçını da yönetmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu