FutbolGündemTransfer

Hugo Almeida; Beşiktaş’a şampiyonluklar yaşamaya geldim

Alman ekibi Werder Bremen’den Beşiktaş’a transfer olan Portekizli yıldız Hugo Almeida, Beşiktaş’ta şampiyonluklar yaşamak istediğini belirtti.

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Almeida, Alman Bild Gazetesi’nde yayımlanan röportajında, siyah-beyazlı ekipte şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi. Almeida, ”Birçok teklif aldınız. Beşiktaş’ı seçmenizdeki en önemli etken neydi?” şeklindeki bir soruya karşılık, ”Uzun süre düşündüm. Beşiktaş’ın en iyi seçim
olduğuna karar verdim.  İyi bir teknik direktörü olan büyük bir kulüp,
her şey çok iyi organize edilmiş” diye yanıt verdi.

Ailesi, danışmanı ile uzun uzun görüştüğünü, Beşiktaş’a 24 Aralıkta olumlu cevap verdiğini, herşeyin yoluna girdiği için de çok mutlu olduğunu ifade eden Hugo Almeida, 3 Ocakta İstanbul’da olacağını, şimdi ise Portekiz’de tatilin keyfini çıkardığını kaydetti.
Hugo Almeida, ”Beşiktaş, lider Trabzonspor’un 14 puan gerisinde. Ne kazanabilirsiniz?” şeklindeki bir soruyu da, ”Şampiyonlar Ligi’ne katılabiliriz. Bunu başarmak istiyoruz. Avrupa Ligi’nde de gideceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye Kupası’nı kazanabiliriz. Beşiktaş’ta şampiyonluklar yaşamak istiyorum” şeklinde yanıtladı.

Kişisel hedefinin sorulması üzerine de Hugo Almeida, Werder Bremen’de sezonun ilk yarısında olduğu gibi 9 ya da 10 gol atmak istediğini kaydetti. Beşiktaşlı Almeida, ”Real Madrid sizin rüya takımınız. Real Madrid neden olmadı?” şeklindeki bir soruya karşılık da, Real Madrid’in her zaman kendisinin rüya takımı olduğunu, bir kez daha Jose Mourinho ile birlikte çalışmak istediğini, ancak Real Madrid’e gitmenin hiç de kolay olmadığını söyledi.

Werder Bremen’de çok güzel bir dönem geçirdiğini, kendisine iyi davranan taraftarları unutmayacağını, Werder Bremen’in her zaman kendisinin bir parçası olarak kalacağını ifade eden Almeida, vedalaşmak için Bremen’e gitmeyeceğini ancak ikinci yarı hazırlık kampları için Beşiktaş ile Werder Bremen’in de Antalya’da olacağını, burada oyuncuların kalacağı otele giderek arkadaşlarıyla vedalaşacağını sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu