Gündem

İngiliz basınından müthiş iddia; Hiddink, Abramovic’ten telefon bekliyor

İngiliz basını, Medya Oluşum Grubu’nun yayın organları olan Nationalturk ve Futbolistan’da çıkan haberleri adeta doğruladı.

Daily Telegraph Gazetesi’nin A Milli Takımın kamp yaptığı Hollanda’nın Tegelen Kasabası’nda bulunan Jason Burt ile yaptığımız görüşmede, Guus Hiddink’in, Chelsea’nin patronu Roman Abramovich’ten adeta telefon beklediğini ifade etti.

NationalTurk ve Futbolistan’ın günlerdir yazdığı Guus Hiddink’in, Belçika maçının olumsuz bir sonuçla bitmesi halinde Chelsea’nin başına geçeceği duyumunu daha önce defalarca duyurmuştuk.

İngiliz medyası daha önce Hiddink’in kasım ayında Chelsea’nin başına geçebileceğini yazmıştı. Şimdi ise artık İngiliz basınıda Hollandalı teknik adamın, 3 Haziran’da oynanacak Belçika maçından sonra kararını vereceği belirtiyor.

Bu maçın hem Türkiye hem de Hiddink açısından çok önemli olduğu vurgulanırken, İngiliz basınının gözünden kaçırdığı Guus Hiddink’in Türkiye Futbol Federasyonu ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını unutmasıydı. Ve ayrıca İngiliz basınının bir atladığı konuda böyle bir müsabaka öncesi Hiddink ile Chelsea’nin sadece basına yansıyan kısmıyla bile ilişkide olmasının sportif etiğe hiç yakışmadığıydı.

Hiddink’in Chelsea ile ilgili olarak Daily Telegraph Gazetesi yazarı Jason Burt’a yaptığı açıklamada, “Türk basınında Chelsea’ye gideceğim yönündeki haberler kulağıma geliyor. Bunların hepsi spekülasyon. Somut birşey yok. Benim federasyonla ve başkanla çok iyi bir diyaloğum var. Her hafta kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Ortada bir şey yokken bunun spekülasyonunu yapmaya gerek yok” dediği öğrenildi.

Chelsea’nin patronu Roman Abramovic’in Carlo Ancelotti’den boşalan teknik adamlığa ilk başvuru olarak Guus Hiddink’i getirmek için ön görüşmeleri yaptığı iddia edilen bilgiler arasında.

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu