FutbolGündem

İnönü Stadı’nın yapımı fanatik Fenerbahçeli Ferit Şahenk’in şirketine verildi…

İnönü Stadı’nın yapımı fanatik Fenerbahçeli Ferit Şahenk’in şirketine verildi… Beşiktaş Yönetimi İnönü Stadı ihalesini sessiz sedasız Fenerbahçe camiasının önde gelen ismi Ferit Şahenk ve ortağına verdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İnönü Stadı için fanatik Fenerbahçeli Ferit Şahenk’in patronu olduğu şirket ile anlaştı. Kartalhaber.com’un haberine göre, Beşiktaş Futbol Yatırımları’nın Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, IMG Doğuş Konsorsiyumu ile masaya oturulduğu belirtildi.

Açıklamada, stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi, stadyum yönetimi, stadyumun farklı ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması amacıyla görüşülmeye başlandığı kaydedildi.

Kongre üyeleri bu duruma tepki göstererek “Yönetim Kurulu kongre üyelerine danışmadan bu önemli kararı nasıl olur da alır? Ferit Şahenk’in Fenerbahçe’ye bakan olacağı konuşuluyor. Fikret Orman’ın Ferit Şahenk’le ve özellikle de Nihat Özdemir’le ne gibi bağlantıları var? Fikret Orman’ın Nihat Özdemir’in taşeronu olduğu doğru mu?” serzenişinde bulundular.

Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.’den KAP’a gönderilen özel durum açıklaması ise şöyle:

“Şirketimiz ile IMG Doğuş Konsorsiyumu arasında; Stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi, stadyum yönetimi, stadyumun farklı ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması, Şirketimize ait ticari hakların satışı (sponsorluk, reklam ve loca ile vip koltuk satışı) vb. konularda iş birliği yapılması amacıyla iyi niyet anlaşması (LoI) imzalanmıştır.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu