DünyaFutbolGündem

İspanya La Liga’da depremzedeler için saygı duruşu yapıldı

İspanya La Liga 10. haftasındaki Real Zaragoza-Valencia maçında, Van’daki depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İspanya La Liga 10. haftasındaki Real Zaragoza-Valencia maçında, Van’daki depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ntvspor.net’in haberine göre, La Liga’da ilk defa Türkiye’de olan bir felaket için saygı duruşu yapılırken, Valencia’da forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal’ın girişimiyle bunun gerçekleştiği öğrenildi.

Mehmet Topal’ın talebiyle Valencia takımı siyah formayla sahaya çıkarken, maçın başlama düdüğünden önce bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Valencialı futbolcular ayrıca, takım arkadaşları Mehmet Topal ve Türk halkına desteklerini göstermek için siyah formanın üzerine beyaz bant taktı.

Valencialı futbolcular ayrıca, geçtiğimiz hafta dizinden sakatlanan ve yarın ameliyata alınarak 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Sergio Canales’e destek vermek için ”Haydi Canales” yazılı bir tişörtle sahaya çıktı. La Liga’da forma giyen diğer Türk futbolculardan Arda Turan’ın takımı Atletico Madrid ve Nuri Şahin ile Hamit Altıntop’un takımı Real Madrid deprem sonrasında Türkiye’ye başsağlığı mesajı yollamıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu