FutbolGündem

İstanbul B.Ş.B. Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Galatasaray’ı mağlup etmek istiyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hafta sonu Galatasaray’ı mağlup ederek ligin üst sıralarında kendilerine yer edinmek istediklerini söyledi.

Galatasaray’ın son haftalarda oyun anlamında olmasa da skor anlamında bir çıkış içinde olduğunu vurgulayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Hafta sonu iki tane 9 puanlı takımın bir mücadelesi olacak. Geçen yıl bir standardı yakalamıştık. Bu yılda aynı standartlar içinde ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz.

Aynı puanda olduğumuz rakibimizi mağlup ederek ligin üst taraflarında kendimize sağlıklı bir yer edinmek istiyoruz. Pazar günü Ali Sami Yen Stadı’nda temposu yüksek zevkli bir mücadele izletmek istiyoruz. Bu maçı kazanırsak önümüze daha net bakacağız” diye konuştu. Abdullah Avcı, ligdeki hedeflerinin üst sıralar olduğunu, Ziraat Türkiye Kupası’nda da büyük hedefleri olduğunu kaydetti.

AYKUT KOCAMAN’A ZAMAN TANINIRSA BAŞARILI OLUR

Öte yandan son haftalarda büyük eleştirilere maruz kalan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a da sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Abdullah Avcı, “Ben Aykut Hoca ile geçmişte çalıştım. Yaptığı işler doğru ancak zaman ve sabır gerekiyor.

Tabiî ki gerekli eleştiriler olacaktır. Ancak ülkemizde yabancı hocalara tanınan süreç yerli antrenörlere tanınmıyor. Birde büyük takımlara erken gelen yerli antrenörler diğerlerin önünü kesiyor. Aykut Kocaman’a zaman ve gerekli süreç tanınırsa başarılı olacaktır” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu