FutbolGündem

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener: Şenol hoca spekülasyon yapmak isteyenlere gerekli cevabı verdi!..

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Şenol Güneş’in kendisi üzerinden spekülasyon yapmak isteyenlere en güzel cevabı verdiğini söyledi.

Yener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, içerisinde Trabzonspor’un maçlarını oynayacağı stadyumunda olacağı Akyazı Projesi’nin dolgu ihalesinin yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Trabzon’da modern bir stada ihtiyaç olduğunu sürekli söylediklerini hatırlatan Yener, “Sayın Başbakanımızın kararlığı Trabzon’a bu stadı kazandırma isteği bunda etkili oldu.

TOKİ’ye, Akyazı’da 40 bin kişilik bir stadın yapımı için gerekli talimatı verdi. Dolayısıyla dolgu ihalesi ile ilk adım atılmış oldu. Bu fikrin ilk sahibi olan önceki Başkan Sayın Nuri Albayrak ve yönetim kurulu ile emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Bu projede onların katkıları da çok. Sayın Başkanımız Sadri Şener de ısrarla bu işin takipçisi oldu” dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in önceki gün düzenlediği basın toplantısındaki açıklamalarına da değinen Yener, “Şenol hoca bugüne kadar olan gelişmeleri ve kendi düşüncelerini açıkça söyledi. Bu konuda spekülasyon yapmak isteyenlere de güzel bir cevaptı. Benim bildiğim, tanıdığım Şenol hoca için her şeyden önce Trabzonspor ve işi gelir. Profesyonel anlamda mutlaka dostluklar, arkadaşlıklar elbette var. Bunlar sosyal hayatta yine devam eder ama Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş öncelikle Trabzonspor’u düşünür. Bu bütün yaşamında böyle olmuştur, bundan sonrada böyle olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yener, Başkan Sadri Şener’in aralık ayındaki kongrede aday olup olmayacağına karar vermediğini belirterek, şöyle konuştu: Başkan Şener, bugüne kadar olan çalışmalarında son derece başarılı bir çalışma geçirmiştir. Kongre için de şu ana kadar net bir karar vermiş değil. Bundan sonraki karar onundur. Kendi kararına da saygı duyarız. Nasıl, kiminle çalışmak isterse tercih onundur, biz de yönetim kurulu olarak ona saygı duyarız.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu