FutbolGündem

Jose Mourinho’dan Galatasaraylılar’ı kızdıracak açıklama!..

Mourinho’dan Galatasaraylılar’ı kızdıracak açıklama!.. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Chelsea’de teknik direktör Jose Mourinho önemli açıklamalarda bulundu.

Chelsea İstanbul’da oynanan Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Galatasaray ile 1-1 berabere kalmış ve evine avantajlı bir skorla dönmüştü. Mourinho İtalyan basınına yaptığı açıklamalarda ikinci maç öncesi düşüncelerini dile getirirken Galatasaraylı taraftarları kızdırabilecek bir açıklamada bulundu.

Grup karşılaşmalarında Juventus hariç bütün favorilerin tur atladığını söyleyen Jose Mourinho, “Ama gerçek şu ki, en iyiler ikinci turda oynama hakkı kazandı” ifadesini kullandı. Ajansspor.com’un haberine göre, Juventus Galatasaray’ın bulunduğu grubu 3. sırada bitirerek yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme kararı almıştı.

Tur atlayıp atlayamayacaklarını bilmediğini söyleyen Portekizli teknik adam, “Kolay bir maç olmayacak” diye konuştu. Manchester United, Arsenal ve Manchester City hakkında da konuşan Mourinho, “Onlar için de henüz her şey bitmedi. Asıl Şampiyonlar Ligi şimdi başlıyor” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu