FutbolGündem

Kasımpaşa’dan Beşiktaş’a; Ezik, yüzsüzlük!..

Kasımpaşa’dan Beşiktaş’a; Ezik, yüzsüzlük… Kasımpaşa ve Beşiktaş kulüpleri arasındaki gerilim artıyor. Kasımpaşa kulübü yazılı bir açıklama yayınladı…

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin öğle saatlerinde yaptığı açıklamaya Kasımpaşa Kulübü’nden cevap geldi. Kasımpaşa Kulübü Yönetimi, Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarına hemen yanıt verdi.

Yapılan yazılı açıklama şu şekildi:

“Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticisi Ahmet Nur Çebi’nin öğle saatlerinde medyaya yansıyan ve takımımızın 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlanan maçın tekrar edilmesindeki ısrarını belirttiği basın toplantısında “Kasımpaşa tarafı da bu eziklikle yaşamak istemez.
Kendileri de biliyor ancak telaffuz etmiyorlar” şeklindeki açıklamalarını tüm kamuoyu gibi biz de ibretle dinledik.

Tüm spor kamuoyunca bilinmesini isteriz ki Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ, Türk futboluna dinamizm, yenilik ve gerçek profesyonel yönetim tarzını getirmeyi hedef edinmiş ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen bir kulüptür. Kulübümüz bu tür mesnetsiz ve yakışıksız benzetmelerin merkezi yapılacağı bir adres değildir.

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ olarak biz, tribünlere oynayan ve gerçeklikten uzak bu yaklaşımların tarafı hiçbir zaman olmayacağız. ‘Eziklik’ yıllardır süregelen köhneleşmiş ve popülist futbol idareciliğinin bizzat kendi acizliğinin değişmez gerçeğidir.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticileri de bu çürümüş zihniyetin gerçek temsilcileri olduğunu her fırsatta spor kamuoyunda net bir şekilde ortaya koymaktadırlar.

Sahada oynanan ve bileğinin hakkıyla kazanılan bir galibiyeti gölgelemek isteyen ve maçın tekrarından medet uman Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticilerinin mağduru oynayan, gerçeklikten uzak, artık yüzsüzlük seviyesine ulaşmış ve EZİK tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu