FutbolGündem

Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz; Orhan Şam’ın geri dönüşü yok!..

Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz; Orhan Şam’ın geri dönüşü yok!.. Hasan Hilmi Öksüz, Fenerbahçe’nin UEFA Tahkim Kurulu’nda şahit olarak kullandığı Orhan Şam’la kesin olarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Ntvspor’un haberine göre, Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Hilmi Öksüz şöyle konuştu; Orhan Şam, yönetimden izin almadan İsviçre’ye gittiği ve Fenerbahçe’nin duruşmasında tanıklık ettiği için kadro dışı bırakıldı. Geri dönüşü olacağını sanmıyorum. Bizim de için de üzücü bir durum. Biz de şimdi yeniden sağ bek arıyoruz. Orhan, bunun için mutlaka yönetim kurulundan izin almalıydı. Benim daha bilgim yok. Başkan Zafer Yıldırım’ın bilgisi yok. Bu şirketin ana sponsoru ve sahibi Turgay Ciner’in bilgisi yok.

Orhan sadece Oğuz Bey’e sormuş. Kasımpaşa, prensip olarak, ben 11 yıldır kulübün içeresindeyim, hiçbir zaman disiplinsiz hareketlere izin vermiş değiliz. Böyle bir sıkıntı olunca bize çok lazım olan bir futbolcudan vazgeçmiş olduk. Testi kırıldı. Bir daha geri dönüş olmaz. Fenerbahçe, bu konuda bizi bilgilendirseydi, yönetim kurulunda bu konu görüşülürdü.

Buna benzer olaylar herkesin başına gelebilirdi. Biz fair play çerçevesinde bakan bir kulübüz; fakat bize ne Fenerbahçe’den ne de Orhan’dan izin talebi gelmedi. Dolayısıyla biz prensiplerimizden taviz veremeyiz. Fenerbahçe bizi arasaydı; olay bu boyutlara varmazdı. Biz değerlendirirdik ve müspet karar verirdik.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu