FutbolGündem

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, suni çim sahadan dert yandı!..

Ziraat Türkiye Kupası’nda Memen Belediyespor’u 4–1 yenerek gruplara kalmayı başaran Kasımpaşaspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural, oynadıkları sahanın suni çim zemininden dert yandı.

28 kişilik kadrolarında bugün bazı değişikliklere gittiklerini ve futbolcular fazla hırpalanmadan turu geçmek istediklerini belirten Vural, “Bu sahada 10 dakika bile oynasanız, futbolcuların adalelerinde ve bağlarında sıkıntılar oluşur. Şu anda buz tedavisi uygulanıyor. Bu sahada futbol oynanmaz. Biz futbola hizmet etmeye çalışıyoruz. Menemenlilerin de buradan şikayetçi olduğunu biliyorum. TFF’nin burada inceleme yapıp gerekli teşebbüslerde bulunması gerekiyor” dedi.

İki takım arasındaki oyun farkının normal olduğunu kaydeden Teknik Direktör Vural, “Herkes bizi çok iyi karşıladı ve çok iyi ağırlandık, teşekkür ediyorum. 28 yıl önce askerlik görevim için buradaydım. Bugünkü saha, o zaman askeriyenin içindeydi; hattâ bir maçta dizimden sakatlanmıştım.

O zamanlar 4 ay yaşadığım Menemen’e, şimdi bir kez daha geldim. Futbolun buluşturan tarafını bugün gördük. Kupada 20 takımın arasına kaldık. Kupa maçları, maddi ve manevi olarak inanılmaz destek veriyor. Biz de en iyi şekilde mücadele etmek için uğraşacağız” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu