FutbolGündem

Kayserispor’lu Gökhan Ünal; Bu sezon yeniden çıkış yakalayacağım

Kayserispor’un yeniden kadrosuna dahil ettiği eski futbolcularından Gökhan Ünal iddialı açıklamalarda bulundu.

İiki senedir istediği futbolu sergileyemediğini belirten Gökhan Ünal, “Kayserispor’da yeniden çıkış yakalayacağıma inanıyorum. Eski gollerimi yeniden atacağım. Burada hem ben hem takımım başarılı olacaktır” dedi.
Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Gökhan Ünal, yeni sezonla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine, 3 yıl aradan sonra tekrar döndüğü eski takımında yeniden başarılı olacağını ve heyecanlı olduğunu ifade etti.

Kayserispor’da bu sezon yeni bir başlangıç yapmak istediğini ifade eden Gökhan Ünal, ”Son iki senedir, ne istediğim gibi futbol oynayabildim, ne de gol atabildim. Neredeyse futboldan soğuma noktasına gelmiştim. Şimdi yeni bir hedefle eski takımıma geldiğim için mutluyum. Sezon başı kampını çok iyi değerlendirip, sezona çok iyi başlamak istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda en iyi şekilde çalışıp lige iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kayserispor’un bu sezon çok genç bir kadro oluşturduğunu, yaş ortalamasının çok düştüğünü dile getiren Gökhan Ünal, giden futbolcuların yerine iyi transferler yapıldığını, futbolcuların genç olmasının takıma önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu