GündemTransfer

Kayserispor, Mutlu Topçu’ya emanet!..

Kayserispor, Mutlu Topçu’ya emanet!.. PTT 1. Lig takımlarından Kayserispor, teknik direktörlük için prensipte anlaştığı isimle sözleşme imzalayacak…

Kayserispor, teknik direktörlük için prensipte anlaştığı Mutlu Topçu ile Perşembe günü resmi sözleşme imzalayacak. Sporx.com’un haberine göre, Spor Toto Süper Lig’i son sırada tamamlayarak, bir alt lige düşen sarı-kırmızılı ekipte, yeni sezon için çalışmalar devam ediyor.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın yardımcılığından ayrılan Topçu ile Kadir Has Tesisleri’nde imza töreni düzenleneceği bildirildi. Açıklamada, “Yarın yeni teknik direktörümüz Mutlu Topçu’nun imza töreni saat 12.00’da tesislerimizde gerçekleştirilecektir. Tüm kamuoyuna duyururuz” ifadelerine yer verildi.

Geçen sezonun ikinci yarısında teknik direktör Domingos Paciencia’nın gönderilmesinin ardından sezonu antrenörler Ertuğrul Seçme ve Cüneyt Dumlupınar yönetiminde tamamlayan Kayserispor, kısa bir süre önce Topçu ile prensipte anlaşmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu