Fulya DosyasıFutbolGündem

Kayserispor, TFF Başkanı Demirören’i istifaya davet etti!..

Kayserispor, TFF Başkanı Demirören’i istifaya davet etti!.. Tahkim Kurulu’nun Bobo ile ilgili verdiği kararın ardından Kayserispor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i istifaya davet etti.

Sporx.com’un özel haberine göre, TFF Tahkim Kurulu’nun Kayserisporlu Bobo ile ilgili verdiği karar Yıldırım Demirören federasyonu zor durumda bıraktı. TFF hakkında bugüne kadar seviyeli eleştirileriyle dikkat çeken Kayserispor Kulübü’nün başkan Yıldırım Demirören’e resmi bir yazı göndererek yönetimi istifaya davet ettiği ortaya çıktı.

Tahkim Kurulu’nun iki benzer konuda iki farklı karar vermesi sarı-kırmızılıları çileden çıkartırken, TFF’ye gönderilen yazıda Gökhan Zan kararına atıfta bulunularak, “Dünyada hiçbir hukukçu bir hafta önce kendi verdiği bir kararı kişiler ve kurul değişti diye bir hafta sonra inkar edemez” sözleri sarfetmesi dikkat çekti.

Kayserispor Yönetim Kurulu adına TFF ve Tahkim Kurulu başkanlığına gönderilen yazıda “Umuyoruz ki futbolcumuz Bobo ile ilgili vermiş olduğunuz karara saygı saygı duymanızı beklemiyorsunuzdur. Zira Dünyada hiçbir hukukçu bir hafta önce kendi verdiği bir kararı kişiler ve kurum değişti diye bir hafta sonra inkar edemez. Bizim asıl merakımız Kayserispor kulübü size kurulunuza ve TFF’ye futbola kötü ne yaptı ki hukukun en temel hakkı sayılan emsal karar bizim için uygulanmadı. Üzülerek belirtmek isteriz ki siz ve kurulunuza hiçbir itimadımız kalmamıştır. Lütfen hemen istifa ederek hukuka ve futbola yardım ediniz” sözlerine yer verildi.

İşte Kayserispor Kulübü’nün TFF’ye gönderdiği yazı

 

 

 

 

 

 

Yazıyı büyütmek için üzerini tıklayınız

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu