FutbolGündem

Fenerbahçe, Lazio önünde avantaj peşinde!..

Fenerbahçe, Lazio önünde avantaj peşinde!..  Sarı – lacivertli ekip avantaj peşinde! Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında Lazio’yu ağırlayacak.  Şükrü Saracoğlu’ndaki karşılaşma saat 22.05’te başlayacak…

Fenerbahçe avantaj peşinde! Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında Lazio’yu ağırlayacak.  Ntvspor’un haberine göre, Avrupa Ligi’nde çeyrek final heyecanı başlıyor, Türkiye’nin heyecanı Fenerbahçe-Lazio maçıyla 2’ye katlanıyor! Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında İtalyan futbolunun önemli markası Lazio ile Kadıköy’de karşılaşıyor.

Sahasındaki son 2 Avrupa Ligi maçını seyircisiz oynayan Sarı Kanaryalar bu karşılaşmayla birlikte seyircisine de kavuşuyor. Lazio maçına büyük ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmanın biletlerini karşılaşmadan 3 gün önce tüketti.

Muhtemel 11’ler

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin, İtalyan ekibi Lazio karşısında sahaya;

Fenerbahçe; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Ziegler, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Cristian Baroni, Sow ve Webo ilk 11’i ile çıkması bekleniyor.

Lazio’nun muhtemel ilk 11’i ise;

Lazio; Marchetti, Ciani, Cana, Biava, Radu, Ledesma, Candreva, Ederson, Hernanes, Lulic, Klose’den oluşuyor.

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalamadan elenen ancak sonrasında katıldığı Avrupa Ligi’nde birbirinden iyi sonuçlar alıp adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe’de hesaplar son 4’e kalmak için yapılıyor. Sarı lacivertliler, akşam saatlerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi.

Meireles’in cezası bitti!..

Fenerbahçe’de Avrupa Ligi’ndeki 3 maçlık cezası sona eren Raul Meireles’in Lazio karşısında forma giyebilecek olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. BATE ile deplasmanda oynanan ilk maçta kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Portekizli futbolcunun bu maçta ilk 11’de oynaması bekleniyor. Sarı lacivertlilerde statü gereği oynayamayan Emre Belözoğlu’nun dışında eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe’nin Lazio ile İstanbul’da oynayacağı çeyrek final ilk maçı, UEFA tarafından ”Yüksek riskli müsabaka” kategorisinde değerlendiriliyor. Avrupa Ligi’nde bu sezon, yaşanan disiplin ve güvenlik ihlalleri nedeniyle kendi sahasında 2 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmada yaşanabilecek en ufak bir disiplin ve güvenlik ihlalinde Avrupa kupalarından men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

3 oyuncu ceza sınırında

Bu tehlikeye karşı taraftarlarını yaptığı açıklamayla uyaran Fenerbahçe Kulübü, kendilerinden sadece takımlarını desteklemelerini, sahaya yabancı madde atılmamasını, maytap ve meşale gibi yanıcı ve yaralayıcı maddeler kullanmamalarını istemişti.

Fenerbahçe’de maç öncesi 3 oyuncu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İkişer sarı kartları bulunan Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Caner Erkin Kadıköy’deki maçta da sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek ve Roma’daki rövanşta forma giyemeyecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu