FutbolGündem

Sivasspor’da Sercan Yıldırım krizi; Genç oyuncu Sivas’ı terk etti!..

Sivasspor’da Sercan Yıldırım krizi; Genç oyuncu Sivas’ı terk etti!.. Sivasspor’da Sercan firar etti… Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak, Orduspor maçından sonra şehir dışına çıkarak kulübe dönmeyen Sercan Yıldırım ile ilgili gereken yaptırımın yapılacağını söyledi.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Bülent Albayrak şöyle konuştu; “Sercan arkadaşımız oynadığımız son maçtan sonra izinsiz olarak gitti. Tabi futbolda her yapılan hareketin bir karşılığı var, her şeyin bir cezası var. Onun karşılığında ne gerekiyorsa yönetim kurulumuz ilgili yaptırımı uygulayacaktır” dedi.

Bu arada Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın babası Bektaş Çalımbay’ın ameliyatı için İstanbul’da bulunması nedeniyle kırmızı-beyazlılar hazırlıklarını yardımcı antrenörler nezaretinde sürdürdü. Düz koşu ve açma-germe hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması yapan futbolcular çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Hafif sakatlığı bulunan Milan Cerny takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı nedeniyle ameliyat geçiren Murat Akça ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı. İzinli oldukları öğrenilen Sercan ve Aatıf’ın akşam saatlerinde takımdan ayrı antrenman yapacakları belirtildi.

“HEDEFİMİZ İLK 5’TE YER ALMAK”

Hedeflerinin ilk 5’te yer almak olduğunu belirten Ziya Erdal da, “Ordu maçı bizim için çok önemliydi çünkü bulunduğumuz konum bize yakışmıyordu. Oyundan ziyade önemli olan maçı kazanmaktı ve biz bunu başardık. Gerçekten maçtan sonra da kendi içimizde çok büyük bir sevinç yaşadık. Şimdi önümüzde gerçekten çok önemli bir Eskişehir maçı var. O maçı alıp üst sıralara oynamak istiyoruz. Sonuçta hedefimiz hala ilk 5’te yer almak çünkü puanlar çok yakın. Ayrıca önümüzde bir de kupa maçı var. Trabzon’u yenerek finale kalacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Sivasspor kafilesi yarın sabah erken saatlerde uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na, oradan da karayolu ile Eşkişehir’e gidecek. Kırmızı-beyazlılar, yarın 16.00’da Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu