GündemTransfer

Kayserispor, Argentinos Juniors takımının 1.90’lık kalecisi Navarro’yu transfer etti

Kayserispor, Souleymanou Hamidou’nun gönderilmesinden sonra kaleci sorununun 26 yaşındaki Arjantinli Nicolas Navarro ile çözdü. Navarro, Kayserispor ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kayserispor Kadir Has Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, önemli bir kaleci transfer ettiklerini söyledi. Süleyman Hurma, Navarro’nun takıma güç katacağını da vurgulayarak şöyle konuştu; Yine çok önemli bir oyuncu transferinde birlikteyiz. Nicalos Navarro Arjantin Milli takımının her kademesinde oynamış, A Milli takımda ise zaman zaman görev almış önemli bir oyuncu.

Önümüzdeki yıllarda da Arjantin Milli Takımı’nda oynayacağını biliyoruz. Direk oynayacağı umuyoruz, çünkü Arjantin’deki en önemli 4 kaleciden bir tanesi. Takımımıza da güç katacağına inanıyoruz. Bu transfere çok emek harcandığını da söylemek isterim. Bu nedenle de emeği geçen her kese teşekkür ederim.

4 yıllık imzayı atan başarılı kaleci Nicalos Navvaro ise, hedefleri olan bir takıma geldiğini için mutlu olduğunu söyledi. Navarro, “Şampiyonluğa oynayan ve hedefleri olan bir takımı tercih ettim. Bu nedenle oldukça mutluyum. Burada iyi bir sezon geçirip takımımızı hak ettiği yerlerde görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu