FutbolGündem

Göksel Gümüşdağ; Aziz Yıldırım ve yönetimi görevinin başındadır

Gümüşdağ; Oğuz Sarvan haddini aşmıştır

Kulüplerbirliği Vakfı Başkanvekili, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, Vakıf Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetiminin görevine devam edeceğini açıkladı.

Vakfın Astoria Alışveriş Merkezi ‘nde yapılan, yaklaşık 2.5 saat süren toplantının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Göksel Gümüşdağ, medyada son günlerde Başkan Aziz Yıldırım ‘ın görevini bırakacağı şeklinde çıkan haberler için, “Sayın Başkan Aziz Yıldırım ile yönetimi görevine devam ediyor” dedi.

Toplantıda genel değerlendirmeler ile sporda şiddeti düzenleme ve önleme ilgili yasaların tartışıldığını kaydeden Göksel Gümüşdağ, medyayı meşgul eden değerlendirmeler görüşüldüğünü, toplantı çok samimi bir havada gerçekleştiğini kaydetti.

Bazı kulüp başkanlarının toplantıya neden katılmadığının sorulması üzerine Başkanvekili Göksel Gümüşdağ şunları söyledi; Toplantıda 14 kulüp başkanı yer aldı. Özellikle Beşiktaş ‘ta sıcak gelişmeler olduğu için bu nedenle katılamayacaklarını söyledi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat Ankara ‘da olduğu için gelemedi. Trabzonspor Kulubü Başkanı Sadri Şener de katılamayacağını bize iletti.

Vakıf 18 kulüpten oluşuyor. Katılmayan kulüplerde büyük camiaları temsil ediyorlar. Gelemeyenler vekalet vermediler ama onlar da bizim camiamızın saygın isimleridir. İlerleyen toplantılarımıza katılırlar. Göksel Gümüşdağ, şiddeti önleme yasasının önümüzdeki hafta TBMM ‘den geçecek olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Göksel Gümüşdağ; Oğuz Sarvan haddini aşan açıklamalar yapmıştır

MHK Başkanı Oğuz Sarvan ‘ın medyada yer alan açıklamalarının hatırlatılması üzerine Göksel Gümüşdağ, “Sayın Sarvan’ın açıklamalarını gazetelerden okuduk, değerlendirdik. Türkiye ‘nin saygın kulüpleri camialarını temsil eden futbola yön veren başkanları ile yöneticileri ima eden açıklamalar haddini aşmıştır. Bu konuyu TFF Başkanı Mahmut Özgener ile görüşeceğiz. Kendisi herhalde bizi aydınlacaktır. Bu açıklamaları kabul etmiyoruz. Tamamen haddini aşan açıklamalar yapılmıştır” dedi.

Göksel Gümüşdağ, ligin bitimine 9 hafta kaldığını hatırlatarak, “Federasyon sağ duyu çağrısı yaptı. Hepimiz son 9 haftanın sağduyulu bir şekilde geçmesini arzuluyoruz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu