FutbolGündem

Türkiye Futbol Federasyonu ‘ndan MHK Başkanı Oğuz Sarvan ‘a uyarı

TFF den Oğuz Sarvana Uyarı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Lutfi Arıboğan, kulüp yöneticileri hakkında açıklama yapan Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Oğuz Sarvan ’ı uyardıklarını söyledi.

TFF mart ayı olağan yönetim kurulu toplantısını Antalya Ramada Otel ’de gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrası TFF Başkanvekili Lütfi Arıboğan, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Lütfi Arıboğan, MHK Başkanı Oğuz Sarvan ’ın kulüp yöneticilerine yönelik yaptığı açıklamalar nedeniyle kendisini uyardıklarını belirtti.

Lütfi Arıboğan, TFF yönetimi olarak ilk geldikleri günden bu yana benimsedikleri prensiplerinde hiçbir değişiklik olmadığını da belirterek şunları söyledi; Son günlerde yaşananlarla ilgili olarak geçen hafta yaptığımız açıklama detaylı bir açıklamaydı ve arkasında duruyoruz. Mevsim gereği ligin bulunduğu rekabet ortamı, tansiyonu yükseltiyor. Bu dönemde tüm futbol ailesine sağduyu çağrısında bulunuyoruz. Oğuz Sarvan ’ın da yaptığı açıklamalardan sonra kendisiyle görüştük. Sağduyuyla ilgili olarak kendisine de gerekli uyarıları yaptık.

Oğuz Sarvan ’ın kulüp yöneticilerinin hakemler gibi kulüp yöneticilerinin de eğitilmesi gerekir yönündeki açıklamalarına katılmadığını belirten Lütfi Arıboğan, “Kulüplerde çalışan profesyonellere eğitim veriyoruz. Ancak kulüplerin seçilmiş yönetim kurulu üyelerine ve başkanlarına eğitim vermiyoruz. Bunun da gerekli olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu