FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Küme düşmenin kaldırılması teklifine Beşiktaş’tan destek geldi!..

Fenerbahçe’nin küme düşmenin kaldırılması için başlattığı kampanyaya Beşiktaş’tan da destek geldi. CHP ve BJK Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ‘ceza kişiye kesilmeli, kulübe değil’ dedi.

Erdoğan Toprak, Radyospor’a yaptığı açıklamada, tahiliyelerin gecikmiş bir karar olmasına rağmen, sonunda gerçekleşmiş olmasının kendini mutlu ettiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı’ın yasayı henüz onaylanmamasına rağmen mahkemenin bu yönde karar vermesinin ayrıca sevindirici bir gelişme olduğunu vurgulayan Toprak, “Bence yeterli delillere ulaşılamadı ve mahkemede böyle bir suçun işlenmediği kanaatinin oluştuğunu düşünüyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün vetosunun ardından mecliste yeniden geçen yasa değişikliğini konusunda Erdoğan Toprak, “Suç ve ceza arasındaki orantısızlık giderildi.” değerlendirmesinde bulundu. Erdoğan Toprak, küme düşme cezasının kaldırılması tartışmalarıyla ilgili olarak, “Kulüplerimiz kolay kolay bugünlere gelmiyor. Kulüpleri değil, suçu işleyen yönetcileri cezalndırmak gerekir. Kulüpler bu işten muaftutulmalı. 20 milyonluk bir camiayı cezalandırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla küme düşme cezasının kaldırılmasından yanayım” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu