GündemTransfer

Kuyt; Galatasaray’a gol atıp ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olmak istiyorum

Fenerbahçe’nin Liverpool’dan transfer ettiği Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, İstanbul’a geldi. Ayağının tozuyla Galatasaray’a gönderme yapan Hollandalı yıldız, “Galatasaray’a gol atıp ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olmak istiyorum” dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda yarın kendini sarı – lacivertli renklere bağlayan imzayı atacak Kuyt, Sabiha Gökçen Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı.

Dirk Kuyt; Galatasaray’a gol atıp ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olmak istiyorum

Fenerbahçe’nin yeni transferi Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, Galatasaray’a gol atıp gerçek Fenerbahçeli olmak istediğini söyledi. Özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen Dirk Kuyt, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, Fenerbahçe’ye geldiğinden ve kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Fenerbahçe’de yaşayacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

Fenerbahçe’yi geçmişten beri takip ettiğini kaydeden Hollandalı futbolcu Kuyt, Hollanda ligi takımlarından Feyenoord’ta forma giydiği yıllarda sarı – lacivertli takıma karşı mücadele ettiğini ve taraftarlarının kendisini etkilediğini anlattı. Hollandalı futbolcu şöyle devam etti;

Ben de ileride böyle bir kulüpte forma giyebileceğim düşüncelerinin tohumunu atmıştım. Ve sonuç olarak da buradayım. Fenerbahçe’nin ne kadar büyük tarihinin olduğunu biliyorum. Bu büyük tarihin bir parçası olmak ve başarılarında da pay sahibi olmak için elimden geleni yapacağım.

Galatasaray’la ilgili bir soruya da cevap veren Kuyt, “Galatasaray hakkında şunu söyleyebilirim; Galatasaray’a karşı iyi oynayıp bir de gol atıp ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olmam gerektiğini biliyorum. Açıkçası oynadığım her kulüpte böyle büyük maçları dört gözle bekledim. Galatasaray maçında da gol atıp ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olmak da şu anda sabırsızlıkla beklediğim olaylardan bir tanesi” diye konuştu.

Kuyt; Fenerbahçe ile yaşayacağım kariyerim ve geleceğim daha önemli

Kendisinin de forma giydiği Hollanda A Milli Takımı’nın Avrupa şampiyonasına veda etmesiyle ilgili bir soruya da cevap veren Dirk Kuyt şu cevabı verdi; Benim için Avrupa şampiyonası hem bireysel hem de takım olarak hayal kırıklığı içinde geçti. Fakat bunu bir kenara bırakmak istiyorum. Şu anda Fenerbahçe ile yaşayacağım kariyerim ve geleceğim benim için daha önemli; sabırsızlıkla bekliyorum bu güzel günleri.

Dirk Kuyt, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenecek törenle, sarı – lacivertli taraftarların ve basının önünde kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı atacak. İmza töreni, saat 13.00’te başlayacak ve taraftarlar töreni Fenerium Alt Tribünü’nden izleyebilecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu