FutbolGündem

Lefter Küçükandonyadis; Kaleci olsaydım çok gol yerdim

Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcusu Lefter Küçükandonyadis, bir süredir tedavi gördüğü Özel Memorial Hastanesi’nden taburcu edildi.

Lefter Küçükandonyadis, Galatasaray Divan üyesi Yılmaz Toköz’ün de hazır bulunduğu basın toplantısında doktorlara teşekkür etti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Lefter iyi bir kaleciydi” sözünün hatırlatılması üzerine Lefter, “İyi ki kaleci dedi, başka bir şey demedi. Kaleci olsaydım çok gol yerdim” ifadesini kullandı.

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Atina’dan 23 Aralık’ta İstanbul’a getirilen, Özel Memorial Hastanesi’nde tedavi gören Lefter Küçükandonyadis, taburcu edildi. Taburcu işlemlerinin devam ettiği sırada eski takım arkadaşları ile basın mensuplarının karşısına çıkan Lefter Küçükandonyadis, “Doktorlara hem yürekten teşekkür hem de tebrik ediyorum” dedi. Tedavi süreci ile ilgili bilgi veren doktoru Deniz Şener, Lefter Küçükandonyadis’in sağlığına kavuştuğunu, durumunun da iyi olduğunu söyledi.

Bugün hastaneden taburcu edeceklerini belirten Doktor Deniz Şener, “Maalesef bir takım rahatsızlıkları var, devam etmekte. Kalp kapak ile damar rahatsızlığı nedeniyle, şekeri nedeniyle bir takım tedavileri yakın takibi sürdürmek zorundayız. Onun için kendisini fazla yormadan burada sizlerle görüşmesini sağlayıp daha sonra odasına alıp insülini yaptıktan sonra ambulansla Maltepe’ye gidecek. Oradan ambulans botla Büyükada’daki evine götürülecek. Bakımı, takibi sürecek. Orada sürekli irtibat içerisinde olacağız. Belirli aralıklarla da bazen bizim onu ziyaretemiz, bazen de onun buraya gelmesiyle takip, tedavi devam edecek. Bugün takım arkadaşlarıyla birlikte burada olmaları, sağlığına kavuşmuş olması nedeniyle çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Memorial Hastanesi Kalp Damar Cerrarahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez;  Lefter Küçükandonyadis çok iyi tedavi edildi

Memorial Hastanesi Kalp Damar Cerrarahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez de, tam anlamıyla efsanenin adaya döneceğini söyledi. Bundan sonra kalp kapaklarıyla ilgili problemleri yakından izleyeceklerini kaydeden Sönmez, “Ameliyat düşünmüyoruz. Çok iyi tedavi edildi. Zaman zaman hastanemize tekrar kabul ederek sağlığını devam ettirebilmesi için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz” dedi.

Galatasaray Kulübü Divan üyesi Yılmaz Toköz ise Galatasaray’ı temsilen bugün kaptanları Muzaffer Sipahi ile geldiklerini belirterek şöyle konuştu; Beşiktaş Divan Başkanı Yalçın Karadeniz ile diğer arkadaşlarımızla hep birlikte bir organizasyon yaptık. Lefter Küçükandonyadis’i iyi bir vaziyette taburcu edeceğiz. Ailesiyle birlikte sağlıklar dileriz.

Toplantı sonunda bir gazetecinin ‘CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘ben Lefter sayesinde Fenerbahçeli oldum. Lefter Küçükandonyadis büyük bir kaleciydi’ dedi. Sizi kaleci olarak hatırladığını söyledi’ hatırlatması üzerine Lefter Küçükandonyadis, “İyi ki kaleci dedi, başka bir şey demedi. Kaleci olsaydım çok gol yerdim” şeklinde konuştu. Lefter Küçükandonyadis konuşmaların ardından taburcu işlemlerinin yapılması için servise çıkartıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu