FutbolGündem

Los Angeles Galaxy’den Alex’e 10 milyon dolar

ABD’den Alex’e müthiş teklif… Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza’ya ABD Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy’den 10 milyon dolar.

Fenerbahçe ile yollarını ayırması beklenen Alex’e şaşırtan teklif. Sabah Gazetesi’nin haberine göre, Fenerbahçe’de problemli günler geçiren ancak teknik direktör Aykut Kocaman ile olan sorununu şimdilik de olsa çözen kaptan Alex’e yapılan bir teklif gündeme bomba gibi düştü. ABD Ligi’nden Alex’e çok cazip bir bir teklif sunduğu ve Brezilyalı yıldızın bu teklifi ciddi ciddi düşündüğü bildirildi. Teklifin sezon sonu için seneliği 5 milyon dolardan 1+1 yıllık olduğu ve bu takımın da Los Angeles Galaxy olduğu gelen haberler arasında.

ALEX YOL AYRIMINDA

Sezon sonuna kadar Fenerbahçe’de kalması beklenen Alex’in gelen bu teklifin ardından sarı – lacivertli ekipte kalma şansının bir hayli azaldığı da belirtiliyor. Daha önce kazandığı ücretten fedakarlık yaparak Fenerbahçe’de kalmak istediğini yönetime söyleyen Brezilyalı yıldızın Aykut Kocaman ile arasında geçen “Kıskançlık krizi”nin de etkisiyle sezon sonunda ayrılabileceği ifade ediliyor.

BAŞKAN NE DEMİŞTİ!

NTV Spor’da geçen hafta açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım ise “Alex’in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Sözleşmesi bitince teknik ekibin raporunu bekleriz. O rapor geldikten sonra yönetim olarak Alex’le devam edip etmeyeceğimizin kararını veririz. Kalabilir de kalmayabilir de. Bunu o zaman düşünürüz” demişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu