Gündem

Lugano’nun havasını Lazio söndürdü

LuganoFenerbahçe ile sözleşme yenilemek için yıllık 4 milyon Euro isteyen Diego Lugano şoka girdi.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Avrupa’da kulüp aramaya başlayan Lugano, Lazio’nun kendisine biçtiği değer karşısında şoke oldu.

İtalyan kulübüyle bir süredir transfer görüşmesi yapan Lugano’nun menajeri Christian Bucher, Lazio Başkanı Claudio Latito’dan, “Yıllık 1.5 milyon eurodan fazla para vermeyiz” teklifiyle karşılaştı.

Menajer Bucher, Başkan Latito’nun resti karşısında 2.5 milyon euroya kadar düştü. Ancak Latito, “1.5 milyon euronun dışında bu sezon göstereceği performansa göre ekstra prim veririz. Bunun dışında Lugano’ya herhangi bir ödeme yapmayız” deyince ipler kopma noktasına geldi.

Real Madrid Maç Turları - Arda Güler

Maradona

Futbol Gazetesi, Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Futbol Haberleri, Futbolun Bilinmeyen Yüzü futbolistan.net'de!

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu