FutbolGündem

Kiğılı; Bütün gerçekler ortaya çıkacaktır!.. Uslu; Bu karar Türk futbolunun önünü açacak!..

Mahmut Uslu; Bu karar Türk futbolunun önünü açacak!.. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin aldığı kararın Türk futbolunun önünü açacağına inandığını söyledi.

Mahmut Uslu, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu bazı sanıkların yaptığı “yeniden yargılama” ve “infazın ertelenmesi” taleplerini kabul etmesi üzerine açıklamalarda bulundu.

Uslu “Bu kararın Türk futbolunun önünü açacağına inanıyorum. Dünyanın hiçbir yerinde böyle dava yoktur. Böyle bir yargılama yoktur. Bu kararı verenleri kutluyorum. Yargıya bir daha inanmaya mecbur olduğumuzu gördük. Bu karar hepimize kutlu olsun” dedi.

Abdullah Kiğılı; Bütün gerçekler ortaya çıkacaktır

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, yeniden yargılanma kararıyla bütün gerçeklerin ortaya çıkacağını söyledi. Ntvspor’un haberine göre, Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği ‘yeniden yargılanma’ kararına ilişkin görüşlerini Fenerbahçe Televizyonu ile paylaştı.

Kiğılı, bundan sonraki sürecin çok daha doğru işleyeceğini belirterek şöyle konuştu; Camiamızın, taraftarımızın gözü aydın olsun. 3 Temmuz’dan bugüne ızdıraplı, sıkıntılı günler geçirdik. O günlerde bu günlere geldik. 3 senenin sonunda bugün güneş çok daha güzel. Bütün Fenerbahçe camiasının gözü aydın olsun. Yeniden yargılanmayla bütün gerçekler ortaya çıkacaktır. Dinlenmeyen tanıklar ve yeni delilerle birlikte Fenerbahçe üzerindeki kara bulutlar dağılacaktır.

Değerli Başkanımıza ve Yönetimimizde suçlu diye görünen kardeşlerimize hayırlı olsun. Bundan sonra üzerimize düşeni daha fazla çalışarak yapacağız, yargı sürecini hızlı ve doğru bir şekilde olması için çalışacağız. Bu yaşanan olayın en kısa zamanda gerçek yüzünü meydana çıkarmak içi gece gündüz çalışacağız.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu