FutbolGündem

Mahmut Uslu’dan Galatasaray’a şok gönderme; Beşiktaş’ın çalınan kupalarını geri verin!..

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu’dan Galatasaray’a şok gönderme; Beşiktaş’ın çalınan kupalarını geri verin!.. Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beyaz TV’ye şok açıklamalarda bulundu…

HTSpor’un haberine göre, işte Mahmut Uslu’nun açıklamalarından satır başları;

“Şike diye bir kitapta şu iddia var; şike operasyonu 2011’de başladı. Operasyonlarda yer alan isimse Galatasaray’da çok aktif bir isim. Helvacı. Bunlar tesadüf mü?”

“Yeniden adil yargılama istiyoruz. Bunun hesabını soracağız. Fenerbahçeli bunun hesabını soracaktır. Cumhurbaşkanlığı’ndan gelecek olası bir affı kabul etmeyiz. Biz bu işleri Allah’a havale ediyoruz. Öbür dünyada da bunun hesabını sorarız.”

“Ben hiçbir kulübe bir şey söylemedim. Ama bir söylersem yer yerinden oynar. Renginde kırmızı olanlar bize ‘şikeci’ diyor. Onlar önce Beşiktaş’ın çalınan kupalarını versinler sonra konuşuruz.”

“Galatasaray’da bir bayan var. TFF’de çalışıyordu o zamanlar. O ve diğerleri, şimdi Galatasaray yöneticileri bu isimler. Onlar maalesef Mehmet Ali’nin federasyonundaydı. UEFA’nın çantalarıydı bu isimler.”

“Şike Davası sürecinde bir çok açıklamada bulundum. Bir kez daha söylüyorum; yollanan hamsilere ne oldu? Nerede 103 no’lu tape?”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu