DünyaFutbolGündem

Malaga’lı Isco Real Madrid’de!..

Malaga’lı Isco Real Madrid’de!.. Real Madrid’in başkanı Florentino Perez, Malaga’nın orta saha oyuncusu Isco ile anlaştıklarını, 21 yaşındaki futbolcunun gelecek hafta basına tanıtılacağını söyledi.

FIFA’nın internet sitesinde yar alan açıklamaya göre, teknik direktörlüğe Carlo Ancelotti’yi getiren Real Madrid, mayıs ayından bu yana görüştüğü İspanyol orta saha oyuncusu Isco’nun kulübü Malaga ile anlaştı. Ntvspor’un haberine göre, İspanya’da yayın yapan Radio Nacional’a konuşan başkan Perez, “Oyuncu (Isco) ve kulübüyle (Malaga) anlaştık. Sağlık kontrolünün ardından gelecek hafta basına tanıtılacak” diyerek, Isco’nun, Valencia ve Malaga’dan sonra üçüncü durağının Madrid temsilcisi olacağını onayladı.

Perez, transfer bedeline ilişkin bir açıklama yapmasa da İspanya basını, Real Madrid’in, şubat ayında İspanya Milli Takımı’na da seçilen Isco için Malaga’ya 27 milyon avro ödeyeceğini öne sürdü. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Malaga formasıyla çıktığı 8 maçta 3 gol ve 4 asist üreten 21 yaşındaki Isco, UEFA.com tarafından Şampiyonlar Ligi’nin “en iyi çıkış yapan oyuncusu” seçilmişti.

Isco, Real Madrid’in, daha önce Bayer Leverkusen’e sattığı ancak sözleşmesindeki opsiyondan faydalanarak geri aldığı defans Dani Carvajal’den sonra 2014 sezonu öncesi yaptığı ikinci transfer oldu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu