FutbolGündem

Manisaspor, yarın Stuttgart ile karşılaşacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor, yarın Bundesliga takımlarından Stuttgart ile bir hazırlık maçı yapacak.

Belek Cornelia Diamond Hotel Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te oynanacak. Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Stuttgart maçı Türkiye Kupası’nda oynayacağımız Beşiktaş maçı öncesi bizim için son derece önemli bir sınav olacak. Takımın son durumunu göreceğiz. Hazırlık maçlarında benim için önemli olan skor değil oyuncularımın neler yaptığıdır” diye konuştu.

Öte yandan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, oyuncularına yoğun bir çalışma programı uygularken, oyuncuların bu tempodan bir hayli yoruldukları gözlendi. Günde üç antrenman yaparak çalışmaların sürdüğünü, bununda oyuncularını hayli yorduğunu kaydeden Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımına verdiği yılbaşı izninin bittiğini, kampın bugün 2. etabının başladığını, takımın yabancılarının da bugün kampa katılacağını söyledi.

Bu arada, 12 Ocak Çarşamba günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Manisaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. Kombine kartların geçerli olacağı Manisaspor–Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının bilet fiyatları şu şekilde;
Vıp A tribün 90 TL, vıp B tribün 80 TL , vıp C tribün 70 TL , vıp D tribün 60 Tl, kapalı üst tribün 50 TL , kapalı A–C tribün 40 TL , açık tribün 30 TL , Spil kale arkası 30 TL ile rakip takım taraftarlarının alınacağı Gediz kale arkası tribünü de 30 TL.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu