FutbolGündem

Medical Park Antalyaspor – Beşiktaş maçına yoğun güvenlik önlemleri alındı!..

NationalTurk’ün haberine göre, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında 30 Eylül Pazartesi günü Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçla ilgili yoğun güvenlik önlemleri alındı.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu başkanlığında Antalyaspor Tesisleri’nde yapıldı. Toplantıda, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçta ve sonrasında “6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” gereğince kurumlar tarafından alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Kurtoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, bu hafta oynanacak Medicalpark Antalyaspor-Beşiktaş maçının önemli bir maç olduğunu, çıkabilecek olaylara karşı her türlü önlemin alınacağını söyledi. Sahte biletle ve grupların turnikelere zarar vererek stada girmelerinin önlenmesine önem verdiklerini vurgulayan Kurtoğlu, bu yollarla içeri girenlerin belirlenip haklarında işlem yapılacağını kaydetti.

Kurtoğlu, müsabakanın sağlıklı, huzurlu ve güvenli geçmesi için her türlü tedbirin titizlikle alınması gerektiğini dile getirerek, maçta 800 emniyet personeli ile 600 özel güvenlik görevlendirileceğini, stat kapılarının maçın oynanmasına 3 saat kala açılacağını bildirdi. Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu