FutbolGündem

Mehmet Özdilek; Bizim için lig yeniden başlıyor

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kasımpaşa maçıyla lige adeta yeniden başlayacaklarını söyledi. Medical Park Antalyaspor, hazırlık maçında Dinamo Minsk ‘i 3-1 yendi.

Kasımpaşa maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade eden Mehmet Özdilek, “İhtiyacımız olduğu morali geri getirmek adına önemli bir müsabakadır” dedi. Beşiktaş ’a evinde 2-0 mağlup olan Medical Park Antalyaspor, hafta sonu oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri ’nde devam ediyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kasımpaşa deplasmanın dönüm maçı niteliğinde oldğunu kaydetti. Mehmet Özdilek şöyle konuştu;

İhtiyacımız olduğu morali geri getirmek adına önemli bir müsabakadır. Rakibin son sırada olması çok önemli değil. İyi bir kadroları var. Hem kupada bir üst tura çıkmak isteyecekler hem de hafta sonu üst sıraları yakalamak adına zor bir müsabaka onları bekliyor. Bu açıdan bakarsak Kasımpaşa bizim için de oldukça zor bir mücadelenin olacağı karşılaşma.

Kendileri için ligin yeniden başladığını de kaydeden Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Bizim için lig yeniden başlıyor. İstediğimizi alıp Antalya’ya döneceğiz ve dönmek zorundayız. Önümüzü daha net görme adına Kasımpaşa maçı çok önemli bir müsabakadır” dedi. Antalyaspor da gol sıkıntısının yaşandığının hatırlatılması üzerine Mehmet Özdilek, kısmetsiz olduklarını, ancak hakemlerin hatalı kararlarının da gözden kaçırılmamasını istedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek; Oyuncularıma güveniyorum

Beşiktaş maçındaki bazı taraftarların “Alkolik futbolcu istemiyoruz” şeklindeki tezahüratlarının hatırlatılması üzerine Mehmet Özdilek şöyle devam etti; Ben oyuncularıma inanıyorum. Futbolcular tatil gününde istediklerini yapmakta özgürdür. Fakat bu dedikoduysa, taraftarların oyuncuları zan altında bırakmaları hoş bir davranış olmaz. Ben oyuncularımın hepsine inanıyorum ve oyuncularımın sonuna kadar arkasındayım.

Onlarla birlikteyim iki-üç kişinin ortaya koyduğu tabloyu çok da doğru bulmadım. Antalyaspor camiası her platformda temsil edecek karakter ve kişiliğe sahipler. Dedikodu üretmekten çok takımlarına destek olmak çok daha önemlidir.

Medical Park Antalyaspor, hazırlık maçında Dinamo Minsk ‘i 3-1 yendi

Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarına devam eden Medical Park Antalyaspor ’da Beşiktaş maçında ilk 11’de oynayan futbolcular sadece rejenerasyon çalışması yaparken, maça yedek soyunan oyuncular ise bugün oynanan FC Dinamo Minsk maçı için antrenmana çıkmadı.

Ligde aldığı kötü sonuçlar sonrası hafta sonu oynayacağı Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarına devam eden Medical Park Antalyaspor, kamp için Antalya’ya gelen Dinamo Minsk takımı ile Hasan Subaşı Tesisleri’nde hazırlık maçı yaptı.  Medical Park Antalyaspor, Beyaz Rusya ’nın F.C. Dinamo Minsk takımını Djiehoua, Ali Zitouni ve Hüseyin Altın ‘ın golleriyle 3–1 yendi. Konuk ekibin tek sayısı ise Forlan ‘dan geldi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu