FutbolGündemTransfer

Mehmet Özdilek’ten Beşiktaş’la anlaştığı yönündeki haberlere yalanlama!..

NationalTurk’ün haberine göre, Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş’la anlaştığı yönündeki haberleri yalanladı.

NationalTurk’ün haberine göre, Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş ile herhangi bir görüşmesi ya da konuşması olmadığını ifade etti. Mehmet Özdilek, transfer iddiaların yer aldığı haberleri okuduğunu ve şaşırdığını belirterek şöyle konuştu;

Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşmem var. Antalyaspor ile ‘seneye neler yapabiliriz’ diye planlar yapıyoruz. Antalya’nın geleceğini planlayarak devam ediyoruz. Yazılanlara itibar etmiyorum. Varsayım üzerine yorum yapmayı sevmiyorum. Ben görevimin başındayım. Önümde çok önemli lig ve kupa maçları var. Dolayısıyla bu yoğunluk içinde maçlara konsantre oluyoruz. Başka bir şey düşünmek istemiyorum.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu ise “Bu tür spekülasyonlar her zaman çıkar. Bizim dışımızda gelişir. Bizim Özdilek ile ilişkilerimizde bir sıkıntı yok. Hocamızdan memnunuz. Hocamız ile 3 senelik sözleşmemiz var, gelecek senenin planını yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu