FutbolGündemHaberSon Dakika

Müslüm Gülhan : Beşiktaş Londra’da mücadeleyle beraber taktiğinide ön plana çıkarmalı!

NationalTurk yorumcusu ve Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Müslüm Gülhan Beşiktaş Arsenal maçını NationalTurk için değerlendirdi.

NationalTurk’ün Röportajına Göre;

1) Beşiktaş Arsenal ile kendi evinde 0 – 0 berabere kaldı. İlk dakikalarda çok etkili bir futbolla Arsenal’a zor anlar yaşattı,;Ramsey ikinci sarı karttan kırmızı kartla atıldı. Maçın geneline bakarsak iki takımı nasıl değerlendirebiliriz?

Öncelikle Arsenal takım olarak kendi evlerinde oynayacağı maçtaki avantajlarını çok iyi bildikleri için bu maçı kontrol edebilecekleri seviyede oynamaya çalıştılar. Konsantre olarak Arsnenal ne kadar alt düzeydeyse Beşiktaş da o kadar yüksek seviyede olmaya çalıştı, fakat Beşiktaş’ın takım içindeki oyuncu kalitesinin standart ve altında olmasından dolayı, konsantre zaman zaman kaosa dönüştü.

Ba, Oğuzhan ve Töre dışında futbol kalitesi olarak üst seviyede oyuncusu olmayan Beşiktaş için bu durum her zaman üst seviye maçlarda dezavantaj olarak karşısına çıkacaktır.

2) Demba Ba henüz 3.saniyede kimsenin beklemediği bir anda topu santradan kaleci Szczesny son anda topu tokatlayıp direkten döndürdü,Ba’nın bu düşüncesini için ne diyebiliriz?

Arsenal – Beşiktaş Maç Turu İçin Tıklayınız

Röportajın Devamı İçin Tıklayınız->>>

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu