DünyaGündem

Neymar resmen Barcelona’da!..

Neymar resmen Barcelona’da!.. Brezilyalı futbolcu, İspanya’ya giderek katalan kulübü ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.. Neymar ardından Nou Camp’ta onbinlerin önüne çıktı.

Ntvspor’un haberine göre, Barcelona’nın uzun uğraşlar sonrası kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu, İngiltere ile oynanan milli maçtan sonra, İspanya’ya gitti.  Önce Barcelona’nın kulüp binasında kulüp yöneticileri ile bir araya gelen Brezilyalı yıldız, sonra sağlık kontrolünden geçti.

21 yaşındaki Brezilya forvet ardından, başkan Sandro Rosell ve kulüp sportif direktörü Andoni Zubizarreta’nın bulunduğu törende kendisini 2018 yılına kadar Barcelonalı yapan imzayı attı. Neymar, imzadan sonra da onbinlerce Barcelona taraftarının karşısına çıktı.
Bordo-mavili formayı giyerek Nou Camp’a çıkan Brezilyalı yıldız, büyük coşku ile karşılandı.

Tribünlere konuyan Neymar mutluluğunu dile getirirken, Barcelona’ya transfer olarak büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini belirtti.
Son olarak Brezilya Milli Takımı’nın İngiltere ile 2-2 berabere kaldığı milli maçta görev yapan Neymar, 2009’dan bu yana formasını giydiği Santos ile 224 maçta 136 gol kaydetmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu