FutbolGündemTransfer

Nihat Özdemir; Ligde dengeler değişti

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, şampiyonluk yolundaki rakipleri Trabzonspor ile Bursaspor’un puan kaybetmesinin Spor Toto Süper Lig’de dengeleri değiştirdiğini söyledi.

Suudi Arabistan’ın Başkenti Riyad’da gerçekleştirilen Karma Ekonomi Forumu’na katılan Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir,  “Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde elemelerde elendik.

Türkiye Kupası’nda da gruptan çıkma şansımızı kaybettik. Bütün hedefimizi Süper Lig’e yönelttik. Süper Lig bizim için önemli” diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, 17 hafta sürecek ikinci yarıya MP Antalyaspor’u 1-0 yenerek başladıklarını hatırlatarak, “MP Antalyaspor iyibir takım; ama 1–0 galibiyetle döndük. 3 puan almamızın yanında şampiyonluktaki rakiplerimiz Trabzonspor ile Bursaspor’un puan kaybetmesi, ligin şeklini değiştirdi. Beşiktaş farklı galip geldi. Galatasaray da 3 puan aldı. Bizim de galip gelmemiz, rakiplerimizin puan kaybetmesi ligde dengeleri değiştirdi” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir; Trabzonspor maçı şampiyonluk şansımızı arttırmamız açısından çok önemli bir karşılaşma

Hafta sonu lider Trabzonspor ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu kaydeden Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, “Trabzonspor maçı, puan farkının kapanması ve şampiyonluk şansımızın artması açısından önemli bir maç” dedi. Nihat Özdemir şöyle konuştu; Şu an puan farkı 7 Bursaspor ile 2. Eğer bu hafta sonu galip gelebilirsek ki galip geleceğiz inşallah. Futbolcularımız ve teknik direktörümüz de bu işin bilincinde. En önemlisi maç bizim stadımızda. İlk maç Avni Aker’de 3 – 2 mağlup olmuştuk. Bunun rövanşı olmak üzere güzel bir hafta sonu bekliyoruz. 3 puanı alıp puan farkının kapanması ve şampiyonluk şansının arttırılması için önemli bir maç.

Trabzonspor ile yapacakları maçın centilmence geçmesini de dileyen Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, “İyi oynayanın kazandığı, kazanan tarafın da bizim olmamızı Allah’tan diliyorum. Umarım Allah da bu kutsal topraklarda benim duamı kabul eder ve Fenerbahçe 3 puan alır” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir; Beşiktaş iyibir takım oldu

Lig başında kadro olarak Spor Toto Süper Lig’in en iyi takımının Fenerbahçe olduğunu söyleyebileceğini kaydeden Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, Beşiktaş’ın devre arasında yaptığı 3 transferle çok iyi bir takım olduğunu söyledi. Nihat Özdemir, “Beşiktaş dünyaca tanınmış 3 futbolcuyu kadrosuna kattı. Önemli isimler. Beşiktaş iyi takım oldu. İlk lig maçında Bucaspor’u 5 – 1 gibi farklı skorla yendiler ve taraftarları takımlarını çok iyi destekledi. Bunun için ligin ikinci yarısının çok çetin geçeceğini ve bizim kadar Beşiktaş,ın Kayserispor’un hatta Galatasaray’ın da ligde iddialı konuma geleceğini düşünüyorum” İfadelerini kullandı.

‘Trabzon’da 1996’yı hatırlatılarak, Fenerbahçe saha dışında oynamaya başladı suçlaması yapılıyor. Buna nasıl bir cevap verirsiniz?’ şeklindeki bir soruyu da yanıtlayan Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, böyle iddiaların konuşulacağını; ancak bu iddiaların gerçek değerinin olmayacağını söyledi.

Hem kendilerinin hem de Galatasaray ve Beşiktaş’ın ilk devre hakem hatalarıyla puanlar kaybettiğini kaydeden Nihat Özdemir, “Hakemlerimiz iyi bir performans gösterdiler. İnsanlar, hata yapacaklardır. Bu hatalarda hepimiz hakemlerin, kötü niyet olmadığı hak ve adaleti dağıttığına inanıyoruz. Bazı hatalı kararları oluyor. Saniyenin onda birinde karar veriyorlar bu kararları. Biz tekrarlardan hükümlere varıyoruz. Hakemlerin kararlarında bir taraf memnun olurken diğer taraf memnun olmuyor. Allah onların da yardımcısı olsun. Mümkün mertebe az hata yapsınlar. Bu konularda en çok Fenerbahçe zarar görmüştür bu herkes tarafından bilinmektedir. Ama önemli bir konu var; hiçbirinde kötü niyet yoktur. Hakemlerin iyi niyetlerine tamamen inanıyoruz. Hakem müessesine saygımız var; inşallah ellerinde olmadığı hatalar da minimum seviyeye düşer” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir; Fenerbahçe’de bende kupa göremedim

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, son olarak Fenerbahçe’nin ne zaman Türkiye Kupası kaldıracağı yönündeki bir soruya ise şu karşılığı verdi; 28–29 yıldır kupa alamıyoruz. Benim 15 senelik yöneticilik hayatım var; ben de kupa göremedim. İnşallah gelecek sene kupa almayı Allah bize nasip eder. Dünyada da böyle modeller var; Türkiye’de de Fenerbahçe bu modeli yaşıyor. İnşallah, Süper Lig’i alırsak taraftarımız Türkiye Kupası’ndaki başarısızlığımızdan dolayı bizi affeder.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu