FutbolGündem

Osman Tamburacı, Fatih Terim’i bombaladı!..

Osman Tamburacı, Terim’i bombaladı!.. Kanal A Spor Müdürü Murat Çimen’in hazırlayıp sunduğu ve Spor Yazarı Osman Tanburacı ile Fenerbahçe Kongre Üyesi Aram Markaroğlu ve Fenerbahçe Eski İdari Menajeri Volkan Ballı’nın konuk olarak katıldığı Sporvizyon’un dün geceki bölümünde Galatasaray’ın 19. Şampiyonluğu değerlendirildi.

Galatasaray’ın şampiyonluğunu yorumlayan Usta Spor Yazarı Osman Tanburacı: “Bir dönüş yaşandı ve o süreç Drogba’nın gelişi ile başladı. En çok atan Drogba ile tutan Muslera alkışlanmalı. Bütün bunların yaşandığı bir ortamda Fatih Terim şanslı bir adamdır. Önce Hagi, Popescu ,Taffarel şimdi de Drogba, Sneijder ve Muslera… Bunlar elinde olan hangi Teknik Direktör olursa olsun şampiyon olur!” dedi.

TANBURACI: CAMİANIN YÜZDE 70’İ FATİH TERİM’İ İSTEMİYOR

Galatasaray ile ilgili yorumlarına devam eden Tanburacı: “Bakın bugün Şampiyon Galatasaray’ın yönetim kuruluna birbiriyle konuşmaktan kaçınan pek çok yönetici var. Galatasaray’ın planlı bir büyümesi yok. Fatih Terim’in başarısının arkasına sığınan bir yönetim var. Eğer Başkan Ünal Aysal, meyve sepeti almaya devam edecekse ona sesleniyorum: Miadı dolmuş çilekler değil, tohum alsın. 2000 yılından 2012’ye kadar acaba ne başarısı var Fatih Terim’in? Camianın yüzde 70’i Fatih Terim’i istemiyor” şeklinde yorumlarda bulundu.

BALLI: ARADAKİ 10 PUANLIK FARK FENERBAHÇE’YE YAKIŞMADI

Fenerbahçe’nin eski İdari Menajeri Volkan Ballı yaptığı açıklamada, “Rakibimizi tebrik ediyorum. Beni üzen ise şampiyon ile aramızda 10 puanlık farkın oluşması oldu. Birde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının öyle oynanması beni üzdü.” şeklinde konuşurken, Fenerbahçe Kongre Üyesi Aram Markaroğlu ise Başkan Aziz Yıldırım’a seslendi: “ İçimiz acıyor içimiz. Sizden ricam rakibimiz rüzgarı arkasına almış gidiyor. Fenerbahçe kulübünün içindeki bu bölünmüşlük ve küslük devam ederse daha içimiz çok yanacak gibi duruyor. Lütfen Sayın Başkan bunu önleyin”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu