DünyaGündem

Portekiz Milli Takımı aday kadrosu açıklandı; Almeida kadroda, Fernandes yine yok!..

Portekiz Milli Takımı aday kadrosu açıklandı; Almeida kadroda, Fernandes yine yok!.. Portekiz Milli Takımı teknik direktörü Paulo Bento, Rusya ve Hırvatistan ile oynayakları mücadeleler öncesinde aday kadroyu açıkladı.

Portekiz Milli Takımı’nın Rusya ile Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında, Hırvatistan ile de hazırlık anlamında yapacağı maçlar öncesinde aday kadro açıklandı. Sporx.com’un haberine göre, teknik direktör Paulo Bento’nun aday kadrosunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un kalesini koruyan Eduardo, Fenerbahçeli Raul Meireles ve Beşiktaşlı Hugo Almeida da yer aldı. Beşiktaş’ın yıldız orta saha oyuncusu Manuel Fernandes yine kadroda kendine yer bulamadı.

Öte yandan Real Madrid’in tecrübeli savunma oyuncusu Pepe de sakatlığı nedeniyle Portekiz Milli Takımı’na davet edilmedi.

Kaleciler: Beto (Sevilla), Eduardo (İstanbul BB), Rui Patricio (Sporting).

Defans: Bruno Alves (Zenit), Fabio Coentrao (Real Madrid), Sereno (Valladolid)), Joao Pereira (Valencia), Luis Neto (Zenit), Silvio (Deportivo) ve Ricardo Costa (Valencia).

Orta Saha: Custodio (Sporting Braga), Joao Moutinho (FC Porto), Miguel Veloso (Dinamo Kiev), Raul Meireles (Fenerbahçe), Ruben Amorim (Sporting Braga), Ruben Micael (Sporting Braga), Andrew Martins (Sporting).

Forvetler: Vieirinha (Wolfsburg), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Danny (Zenit), Hugo Almeida (Beşiktaş), Helder Postiga (Zaragoza) Silvestre Varela (FC Porto), Nani (Manchester United) ve Nelson Oliveira (Deportivo).

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu