FutbolGündem

Radyo 24 Spor’dan yeni bomba: Yeter Yıldırım Demirören Yeter

Beşiktaş’tan sonra Türkiye Futbol Federasyonu’nun başına geçen ve yaptığı uygulamalarla futbolun dibe vurmasında başrol oynayanlardan olan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e tepkiler bitmiyor. Radyo 24 Spor ise büyük ses getiren bir remixe imza attı.

Okan Topaloğlu, Gürkan Topaloğlu ve Emre Bayer üçlüsünden gece kulüplerini sallayacak bir remix geldi. Türk futbolunun en çok eleştirilen ismi Yıldırım Demirören için yapılan ‘Yeter Demirören’ tezahüratı yepyeni bir aranjmanla sunuldu.

Beşiktaş”ın eski, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı Yıldırım Demirören’e tepkiler bitmiyor. İnönü Stadı’nda başlayan, Demirören’in TFF Başkanı olmasının ardından neredeyse Türkiye’nin tüm statlarına yayılan “Yeter Yıldırım Demirören Yeter” tezahüratı Okan Topaloğlu, Gürkan Topaloğlu ve Emre Bayer tarafından adeta baştan yaratıldı.

İlk olarak Radyo 24 Spor’da Okan Topaloğlu ve Bülent Yüksel’in birlikte sunduğu “Prestij Futbol” programında yayınlanan “Yeter Yıldırım Demirören Yeter” remixi yayında büyük ses getirdi.

İşte “Yeter Yıldırım Demirören Yeter” remixi;

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu