DünyaFutbolGündem

Alerjiden yüzü şişen Casillas kendini “ti” ye aldı; Rocky Balboa ile boks maçına çıktım!..

Real Madrid kalecisi Iker Casillas, kendi adını taşıyan vakfa yardım amacıyla düzenlenen gösteri maçında görenleri hayrete düşürdü. Bir yiyeceğe alerjik tepki veren Casillas’ın yüzü tanınmayacak haldeydi.

Iker Casillas, kendi adını taşıyan vakfa yardım amacıyla, ünlü futbolcular ve sanatçı dostlarıyla birlikte sahaya çıktı. Ntvspor’un haberine göre, ancak Casillas’ı görenler gözlerine inanamadı. Yüzü şişen başarılı kaleciyi tanımak hiç de kolay değildi. Casillas maç sonrası basının karşısına çıktı ve vücudunun bir yiyeceğe alerjik tepki verdiğini söyledi. Başarılı kaleci, kendisini ti’ye almaktan da çekinmedi. Herkesin yüzüne tuhaf şekilde bakmasına alışmaya çalıştığını ifade eden casillas; “Bana garip şekilde bakanlara, Rocky Balboa ile boks maçına çıktığımı söylüyorum” diye konuştu.

Casillas, “Bir gün yeniden İngiltere’ye döneceğim” diyen Teknik Direktör Jose Mourinho’nun kulüpteki geleceğini de değerlendirdi. Portekizli teknik adamın, hedeflediği başarıları elde etmeden kulüpten ayrılmayacağını belirten Casillas, şöyle konuştu; Mourinho’nun her sözünü bu kadar büyütmemeliyiz. Kendisinin 2 yıl daha kulüple sözleşmesi bulunuyor. Bu süre içinde kesinlikle takımın başında kalacaktır.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu