FutbolFutbolda ŞiddetGündem

Rıdvan Dilmen; Abitoğlu çocuklarına ‘ben hakemim’ demesin

Rıdvan Dilmen’den Mustafa Kamil Abitoğlu’na yaylım ateşi; Fenerbahçe’ye dayak atıyorlar. Rezalet yaşanıyor. Abitoğlu çocuklarına ‘ben hakemim’ demesin. İnşallah Fenerbahçe kaybeder. Ben olsam kendi kaleme 2 gol atardım. İnsanların canı daha önemli”

Ntvspor’un haberine göre, Rıdvan Dilmen’den Mustafa Kamil Abitoğlu’na yaylım ateşi! Dilmen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısını değerlendirirken çok sert konuştu. Bir rezalet yaşandığını belirten Dilmen, “Fenerbahçe’ye dayak atıyorlar. Rezalet yaşanıyor Güntekin! Abitoğlu çocuklarına ben hakemim demesin.” diye konuştu. Dilmen “İnşallah Fenerbahçe kaybeder. Ben olsam kendi kaleme 2 gol atardım. İnsanların canı daha önemli” dedi.

İşte Rıdvan Dilmen’in sözleri;

Maçı seyrettin mi? Sen yorumla! Bence Mustafa Kamil Abitoğlu’nun hakemliği bırakması lazım. İnanılmaz rezaletler yaşanıyor. Fenerbahçe’ye dayak atıyorlar. Hayalarına vuruyorlar, kafalarına vuruyorlar, kalbine vuruyorlar. Böyle gaddarlık olur mu? Ben Fenerbahçeli futbolcu olsam, kendi kaleme iki gol atarım rahatlatırım. UEFA yetkilileri şu maçı izliyorsa bu hakeme bir daha hakemlik yaptırmazlar. Ne olacak biliyor musun? Hakem akıllı, tansiyonu yükseltmemek için kartlarını fazla kullanmıyor. Günahtır!

Fenerbahçe 10 aydır bazı problemler yaşıyor, hak ediyorsa da yaşasın. Ama bunu hak ediyor mu? Şu Zokora atılmadıysa ben bu işi hiç bilmiyorum. Rezalet yaşanıyor Güntekin! Bir Fenerbahçeli olarak dileğim Fenerbahçe bugün kaybetsin. Ayıptır, bunlar bizim evlatlarımız. Ne oluyor yani? Ben neyin yorumu yapacağım? İnanılır gibi değil, Trabzonsporlulardan da diğer futbolseverlerden de özür dilerim. TRT’ye rica ediyorum, bu görüntüleri bütün kanallara verin. Fenerbahçe’yi dövüyorlar resmen.

Böyle idare edecekse gitsin evini idare etsin. Bunlar Galatasaraylı, Trabzonsporlu oyunculara da yapılsa söylerdim. Zokora Emre’nin hayalarına vurdu. Colman yerdeki oyuncuya hakemin gözü önünde vurdu. Mustafa Kamil Abitoğlu, bunları yapamıyorsa hakemlik yapmayacaksın. İnan ki benim tememmin şu maçı inşallah Trabzonspor kazanır. Galatasaray da inşallah Beşiktaş’ı yener.

İnsanların can sağlığı çok daha önemli. Aferim Fenerbahçeli oyunculara ki maça hala devam ediyorlar. Abitoğlu çocuklarına ben hakemim demesin. Oyuncuları birbirine kırdırıyor. Emre, Zokora’ya ırkçı söylemde bulunduysa sözümün arkasındayım, Emre gibileri futbol oynamasın.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu