FutbolGündem

Rıdvan Dilmen’den derbi yorumu; Futbol rezalet, hakem skandal, maç skandal, oyuncular skandal!..

Rıdvan Dilmen’den derbi yorumu; Futbol rezalet, hakem skandal, maç skandal, oyuncular skandal!.. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray – Fenerbahçe maçını yorumladı…

HTSpor’dan haberine göre, karşılaşmanın ardından NTV Spor’da yayınlanan “%100 Futbol” programında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, hakem Bülent Yıldırım’ı sert bir dille eleştirdi. İşte Dilmen’in yorumları:

“EMRE HAKLI ATILDI AMA… ” 

“Emre bence haklı atıldı ama dil çıkaranı da atman lazım. Ama ne yaptı 87’de koluna dokundu attı hemen Melo’yu. Galatasaray, ev sahibi avantajını iyi kullandı, maçın oynandığı bölümlerde daha iyi oynandı. Ama Türk futbolu kaybetti. Trabzon’da kaybetti, Olimpiyat’ta kaybetti, burada kaybetti.”

“Psikolojik olarak ve puan olarak daha çok kazanmaya ihtiyacı olan takım Galatasaray’dı. Galatasaray 10 dakika boyunca baskıyla birlikte tekme tokat maça başladı. Buna Fenerbahçe de uydu. Fenerbahçe, Raul Meireles’in müthiş oyunuyla oyunda kaldı. Fenerbahçe 2’yi yeseydi dağılırdı.”

“SELÇUK BU ÜLKENİN EVLADI” 

“Selçuk bu ülkenin evladı. Çok iyi insan, çok da iyi futbolcu. Kötü oynadığı günler de olacaktır. Maçtan sonra Selçuk’un halini gördünüz mü? Taraftarların onu yuhalaması yanlış. Bugün Fenerbahçe, Galatasaray’ı yenseydi eğer Selçuk o taraftarlardan daha fazla üzülürdü.”

“Küfür var mı, var. Uluslararası oyuncuların ilişkisi nasıl, kötü. Selçuk’un yuhalanması, kötü. Futbol var mı, yok. kartların sayısı, çok. Orta hakem, çok kötü. Maçı izleyemeyenler hiç birşey kaçırmadı. Ligimizin zirvesinde yer alan takımlarımızın halimize bakar mısınız? Yurt dışından birisi izlese maçı sınır için savaşıyorlar sanır. Galatasaray, bu hakemle bugün kiminle oynarsa oynasın rakibini sindirirdi.”

“MELO DAHA ERKEN OYUNDAN ATILMALIYDI” 

“Kulüpçülük sadece seyircinin çokluğuyla, ekonomini iyi olmasıyla olmaz. Ben çok Galatasaray – Fenerbahçe maçı oynadım. Ben de gerginlik yaşamışımdır ama hiçbir zaman dil çıkarmam, yerdeki oyuncunun üzerine basmam.”

“Maçın hakeminin Felipe Melo’yu oyundan atması lazımdı. Rakibinin kırmızı kartına dil çıkararak karşılık vermesinden dolayı atılmalıydı. Sen o oyuncuyu atmazsan rakibine dirsek atan oyuncuyu hiç atmazsın. Alves’in de Sneijder’e attığı dirsekten dolayı kırmızı kart görmesi lazımdı.”

Dilmen, maçın devre arasında ise şunları söyledi; “Fenerbahçe kavgaya teşebbüs eden bir takımla oynuyor. Kavgaya kavgayla karşılık verince kartlar havada uçuşuyor. Maç 15 dakika uzadı hakem 2 dakika uzattı. Rezalet futbol. Hakem skandal, maç skandal, oyuncular skandal.”

“Savaşa mı gidiyorsunuz… Melo’nun o hareketleri neydi öyle? Futbolcu böyle şeyler yapmaz bunlar ayıp şeyler o dil ne öyle? Galatasaray oyuna sert başladı. Fenerbahçe de sertliğe karşılık verince kartlar gelmeye başladı.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu