FutbolGündem

Şadan Kalkavan’dan çarpıcı açıklamalar; Fenerbahçe’de yönetim var mı?..

Şadan Kalkavan’dan çarpıcı açıklamalar; Fenerbahçe’de yönetim var mı?.. Fenerbahçe’nin önde gelen isimlerinden Şadan Kalkavan, derbide tek temennisini Fenerbahçe’nin galibiyeti olduğunu belirtirken, sarı lacivertli yönetimin son durumuyla ilgili endişeleri olduğunu dile getirdi.

YÖNETİMİN DURUMUNDAN MEMNUN DEĞİLİM

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Kalkavan, “Yönetimin durumunu konuşacaksak, Fenerbahçe var mı yok mu? Önce bunu sorgulamalıyız. Ne toplantı yaparlar, ne maçlara giderler. Bizim dönemimizde yönetim olarak tüm toplantılara katılır, maçlara, deplasman maçlarına giderdik. Hep beraber olurduk. Burada bunu maalesef göremiyorum. Sanırım başkandan kaynaklanıyor.

Bireysel kaprislerden dolayı geri adım atıyorlar; yönetim kurulu olarak bir araya gelemiyorlar. Çözüm nasıl sorusuna gelince. Sanırım başkan Yargıtay’dan gelecek kararı bekliyor. Seçimli olağanüstü genel kurul olasılığı var. Yeni bir oluşum var. Hiçbir zaman Fenerbahçe başkansız, yönetimsiz kalmaz. Her zaman talip olan arkadaşlarımız olacaktır” dedi.

DERBİDE KAZANAN BİZ OLMALIYIZ

Futbol takımının durumundan memnun olduğunu dile getiren Şadan Kalkavan, “Fenerbahçe iyi gidiyor. Bana göre derbilerde Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye karşı şansı tutmuyor. Desplasman, ama kazanan biz olmalıyız” şeklinde konuştu.

ALEX KONUSUNDAKİ KARAR YANLIŞTI, BAŞARISIZLIKTA ALEX KONUSU TEKRAR GÜNDEME GELİR

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ın Alex’le ilgili yaptıkları son açıklamalara da değinen Şadan Kalkavan, “Aykut Kocaman’ın Alex konusundaki tavrını doğru bulmuyorum. Tasvip etmiyorum. Şimdi Stoch’la da sorun var. Evet futbolcunun hataları var; ama sana faydalı olacak futbolcuların bazı kusurlarını da görmemizlikten geleceksin. Aziz Yıldırım’ın Alex’le ilgili yapmış olduğu son açıklamayı, tavrı doğru bulmuyorum.

Her şeyden önce çok büyük bir hata. Sezon sonunda güzel bir uğurlamayla gönderilmesini arzu ederdim. Önemli olan Fenerbahçe’nin başarısıdır. Başarısızlıklar olursa her zaman Alex meselesi gündeme gelecektir. Stoch geri kazanılabilir; umarım Aykut Kocaman onu kazanmak yönünde karar verir” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu