FutbolGündem

Sadri Şener; Federasyonu devirelim

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Halil Ünal’ın başkan seçildiği Kulüpler Birliği toplantısında, sürpriz teklifte bulundu. Şener espriyle karışık, “Haydi federasyonu devirelim” dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın olağan Genel Kurulu Ankara’da yapılırken, başkanlığa Eskişehir Kulüp Başkanı Halil Ünal seçildi. Başkanlık seçimlerinden öncesinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in diğer kulüplere önerisi ise herkesi şaşkına çevirdi.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Sadri Şener, TFF yönetiminin değiştirmek için 27 Haziran’daki mali genel kurulda ibra etmeme önerisini sundu. Sadri Şener, “Federasyon yönetimini değiştirmek için çok önemli bir şansımız var. Haydi federasyonu devirelim” diyerek espriyle karışık teklifini yaptı. Bu öneriyi Bursaspor desteklerken, diğer kulüpler ise sessiz kaldı.

Kulüplere yeni gelir kapısı

Kulüpler Birliği Başkan Vekili ve Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur’un da aday olarak girdiği seçimde, Ünal 18 kulübün 11’inin oyunu alarak yeni başkan seçildi.

Toplantıya katılan Galatasaray yöneticisi Ebru Köksal’ın, Avrupa Kulüpler Birliği ile ilgili yürüttüğü projeyi anlattığı belirtildi. Tam üyeliğin sağlanması durumunda, Avrupa Kulüpler Birliği havuzundaki gelirden Türk kulüplerinin de faydalanma yolunun açılabileceği belirtildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu